Most mit csináljak apámmal, ha egyszer 1 egoista állat?
Amúgy nem jut az eszedbe, hogy az Apád tart el téged is, a testvéreidet is (+anyukád)???...
Ha "egoista állat" lenne, akkor minden jövedelmét csak magára költené, titeket meg állami gondozásba dugott volna! Tudod mennyi pénzbe kerül 2 gyerek etetése, ruházása, lakás és minden biztosítása?!... Ha ezt mind csak magára költhetné, sokkal jobban élhetne...
Én az apád helyében jó alaposan felpofoználak, szégyelld magad, hogy merészelsz így írni róla!!! 8-[
ekkora hülyét...
mint az utolsó és a kérdező apja
Szard le apádat - ő sem foglalkozik veletek, ti se foglalkozzatok vele. Jobb lelkiismeretű emberben idővel feljön a kérdés: miért is van ez?
Ha már van itt 10 bejegyzés, akkor meg küldd el ennek a kérdésnek a linkjét arra a qrva laptopjára, hadd bámulja magában ...
Kitartást, az emberek általában jók! :D
15:57-es!!!!!
Az én apám értünk(anyukám,2 tesóm és én)gürcöl,de ha már gyereke van akkor kiért ha nem értünk??????
Az én apám nem hogy rám szólna hogy ne egyek a sajtból,még azt is nekem adná amit éppen arra a kenyérre akart szeletelni amit, magának csinál!!!!!
Ilyen egy igazi apa.Nem tudom,hogy a tied honnan jött,de télleg egoista!!!!
Amikor megtelik itt a lap mutasd meg neki. Nézd apa mit gondolnak általában az emberek az ilyen viselkedésről!
Én is hasonló helyzetben nevelkedtem, szörnyű érzés volt évekig ezt látni s reménykedni abban, hogy nincs mindenütt így. Mikor egy kedves barátomnál voltam akkor láttam, hogy ott mennyivel kellemesebb a hangulat, olyan igazán családias. A szívem összeszorult akkor, s addig amiben reménykedtem, hittem valósággá vált.
Azt tudnod kell nem minden ember olyan mint apád. Kedvesek, megértőek, elfogadóak is tudnak lenni embertársaid. Légy te magad is pozitív, s akkor jó embereket fogsz bevonzani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!