Mit csináljak apámmal? Ő is szereti az animéket, de nem akarok azért vele lógni.
igaz hogy fiatal, mert fiatalon fogantam, vagyis ő akkor fiatal volt, és most 33 éves. Én nekem a kedvencem a Naruto, de ő is azt nézi már a legeleje óta, és hát folyamatosan el akar jönni velem a konokra -.- . eszméletlen idegesítő, de megbántani nem akarom. mit tegyek?
16/f
nem hiszem hogy belehalnál ha elmenne veled :)
inkább örülj hogy ilyen faterod van :)
Kb annyi idős volt apukád mikor te születtél mint most Te...gondolj bele hogy viselkednél fordított helyzetbe?!
Ha nem akarsz folyton vele lenni, szerintem nem kötelező. Magyarázd el neki hogy szeretnél a barátaiddal többet lenni, és nagyon szereted de jobb lenne neked ha az apuka szerepét töltené be az életedben. Ettől még fontos hogy csináljatok együtt közös programokat, talán ki kéne valami olyat próbálni ami az anime-n kivül mindkettőtöknek bejön.Szerintem...
Mond meg neki hogy te a conokon inkább a barátaiddal szeretnél lógni, de attól még mehet nyugodtan ő is, csak te inkább a ritkán látott ismerősökkel lógsz majd :D
Húú te, én értem a problémát maximálisan, de a te apud legalább érti mi ez, és nem kell egy évben 6x elmagyarázni pont mit is szoktunk csinálni egy conon. Első kérdések "odamennek az animések, van pár program és ennyi? Erre kell ennyit költeni?" Én meg kézzel -lábbal magyarázom hogy nem csak erről van szó :'D
Szóval tényleg örülj neki hogy ezt így fogja fel, de megértem a problémád és igazad van, simán mond meg neki hogy nem tudsz a közeében pasizni hátha veszi a lapot ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!