Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy 18 éves fiú szereti az animéket?
Heti szinten (mint a sorozatnál) nézek 4-5 animét, + mikor szabadidőm van megnézek 1-1 12 részes-t.
Szerintetek ez gáz 18, majdnem 19 évesen? :S:D
Attól függ. Ha tele a szobád figurákkal, másról se tudsz beszélni, conra is Sasukének/Ichigonak/stb. öltözöl, kihat a beszédedre, viselkedésedre (ezekre az átvett szavakra, gesztikulálásokra gondolok) akkor egy kicsit igen.
De van megoldás: talál animés lényt magad mellé.
Én ebben a korban még javában imádtam őket, az akkori barátaim is ebből a körből kerültek ki. Egyetemen se ritka, ha valaki nézi, szereti őket.
Pl. 27 éves munkatársamról pont múlt héten derült ki, mekkora Gundam rajongó, jól elbeszélgettünk. :)
Azért másra is jusson idő, pl. egy kis sport, barátok, és akkor aztán tényleg semmi gáz nincs a dologban. :)
Hát igen a kúltúra. Nemsokára átlessz rendezve a szobám és erősen gondolkodtam rajta, hogy japán bútorokat vetetek :D
Nagyon "trú" lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!