Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy 18 éves fiú szereti az animéket?
Figyelt kérdés
Heti szinten (mint a sorozatnál) nézek 4-5 animét, + mikor szabadidőm van megnézek 1-1 12 részes-t.
18-éves lány vagyok.és igen én is nézek animéket... de feletébb boszanto tud lenni ha egy pasi,rajzfilmfiguákért van oda.....eloszor is sajnos :( ezek csak kitalált világok,egy kis reális felfogáás kell ide,tudom Milyen az amikor belemerulunk egy sorozatba,de nem errol szol az élet,nem mondom h ne nézz,...nem is gááz hogy nézel,csak egyszeruen a szabadidodet masként is kihasználhatod..Pl csajozz :)---:P
2011. jún. 29. 02:20
32/37 anonim válasza:
Én folyamatosan nézem a naruto shipuudent ,előtte bleach meg inuyashát meg még egy párat de azokból nem sok részt ,de nem úgy mint egy fanatikus. Azonban azt kell mondanom hogy némelyik animének mélyebb mondanivalója van mint az úgynevezett amerikai filmeknek szóval abszlulute nem gáz.
Jah amúgy Dextert nézek mostanság és qrvajó :D
18/F
2011. jún. 29. 02:31
33/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz :) Én 20 éves orvosira járó lány vagyok, mégis szeretem. Sőt, a páromat is egy Conon ismertem meg, úgy, hogy be voltam öltözve egy figurának, miközben neki az volt a pólóján. Szerelem első látásra :D Ez több, mint 4 éve volt, azóta is szeretjük egymást :) Mint már említettem, én szeretek beöltözni (és ezzel együtt varrni is), sőt közönségdíjas is lettem már. Más kérdés, hogy mostanában nem járok Conokra, mert elk*rvult a közönség. Van néhány figurám, és mangám is. És? Ugyanúgy lehet velem beszélgetni a bármi másról az animéken és Japánon kívül. A szüleimmel sem lehetett megértetni, hogy nem minden rajzfilm gyerekeknek való, de nyugi, ha csak egy hobbi, és nem a teljes életed, az pozitívum :)
2011. jún. 29. 07:24
34/37 A kérdező kommentje:
Nem voltam még animeconon. =) Beöltözni se nagyon szeretnék mert nemtudnék egy konkrét személyt játszani és mondogatni a mottóit :D
Viszont hetente amik kijönnek és amikor rámjön 12 részes animéket megnézek, főleg hogy most nyári szünet van :).
Viszont megesett hogy az "AnoHana" nevű animén elsirtam magam, merthát nem a rajz meg a mese volt a mondanivalója hanem sokkal mélyebb témába merült bele és hát a végére akárkiből kicsalná a könnyeket.
2011. jún. 30. 01:00
35/37 anonim válasza:
Miért lenne már gáz ??
2012. jún. 26. 19:58
36/37 anonim válasza:
Húúú de király!!!Az animéket kortól függetlenül lehet nézni!!Hallottam már olyan pasasról aki 33 évesen Narutót nézett és az sem volt gáz!:D
2013. nov. 26. 19:33
37/37 anonim válasza:
Igazából japánban a felnőttek is nézik sőt az idős emberek is szóval miért lenne gáz? Én 26 vagyok általában horror animéket szeretek nézni semmi nincs ebben..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!