Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak apámmal,...

Most mit csináljak apámmal, ha egyszer 1 egoista állat?

Figyelt kérdés
Apám soha nem foglalkozik se a 2 tesómmal, sem pedig velem. Mindent magának vásárol, sem ránk, sem anyura nem gondol. Pl. Vett egy laptopot magának, de még rá sem nézhetünk. Vagy egyszer vett magának sajtot, és rászólt a bátyámra, hogy ne egyen belőle, de ha anyu vesz 4ünknek kaját akkor ő abból ehet.
2009. dec. 4. 15:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
15,17es!!!! kurv@ @anyád! mégis mit képzelsz TE magadról? ez nagyon nem normális viselkedése egy apának... bár ha nálad ez normális gondolom te is ilyen vagy vagy hasonló f.szkalap
2009. dec. 4. 16:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
16:32 Te kire gondolsz??? A kérdés 15:46 kor íródott, tehát 15:17kor nem tudtak még rá válaszolni. Vagy más témához akartál szólni?
2009. dec. 4. 16:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem !! Az apádnak is áltoztatnia kell,de neked nem szabad lázadoznod,kezdj el sírni előtte,h menniyre megennéd a sajtot és utána írd meg komiba,mit mondott rá ! pussz:)
2009. dec. 4. 16:42
 14/22 anonim ***** válasza:
12%

"...Az én apám értünk(anyukám,2 tesóm és én)gürcöl,de ha már gyereke van akkor kiért ha nem értünk??????

"...Az én apám nem hogy rám szólna hogy ne egyek a sajtból,még azt is nekem adná amit éppen arra a kenyérre akart szeletelni amit, magának csinál!!!!!

Ilyen egy igazi apa.Nem tudom,hogy a tied honnan jött,de télleg egoista!!!!..."

Drága 16:15-ös beíró!

Ha kicsit figyelmesebben olvasnál, látnád, hogy a Kérdezőt és a testvérét azért csak eltartja az a ro*hadék "egoista apja", hiszen az ő lakásában laknak, ő ad pénzt ennivalóra, ruháira, mindenre!!!

Egy idióta kis unatkozó 10 évesnek nem kellene mindent elhinni!

Tele van már azzal a hócipőm, hogy itt minden második kölök felháborító stílusban ír az anyjáról, apjáról!!!

Meg kellene hallgatni az apját is, rögtön kiderülne, hogy egy szó sem igaz az egész szövegből.

Az én apámat meg hagyd ki a szövegedből, ő megtanított engem arra, hogy tisztelni kell a szüleinket és az idősebbeket! (Lehet, a mai szülőkkel ez a baj, hogy ezt nem tanítják meg a gyerekeiknek, talán azért merészelnek úgy beszélni róluk a kölkeik, ahogy én még a kutyával sem beszélek!)

2009. dec. 4. 17:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az anya tartja el őket. Próbáljatok ti is magatoknak gyűjteni és eldugni előle.
2009. dec. 4. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

barátnőm apja is hasonló.

Sokszor anyjának kölcsön kell kérni a, hogy a számlákat fizetni tudja, közben apja meg vesz magának 20e Ft-os egeret, most speciel vmi motoros biciklit vett, de mia fracnak. Meg mindig a gépére költ, hogy menjen rajta a Counter Strike. Igaz, hogy fele olyan jó gépen is menne, de neki mindig új kell, nem tudja mire költse a pénzét. Igaz ő speciel haza adja egy részét a fizujának, de akkor se korrekt, hogy hagyja, h a párja kölcsönöket vegyen fel a számlákra miközben neki van pénze. Azt se hajlandó otthon elmondani, h mennyit keres.

2009. dec. 4. 17:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16:32 vagyok.

rosszul emlékeztem. 15:57re gondoltam, aki felpofozná a kérdezőt, mert szerinte ez az "apa" normális...

2009. dec. 4. 17:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Helyedbe szétzuznám a laptopot és felfalnám a kajáját és ha anyukád veszi a kaját rászólnék hogy ne piszkálja.
2009. dec. 5. 00:48
 19/22 anonim válasza:
48%
Hogy lehet vki ilyen...? Miért kéne tönkretenni más holmiját? Ha olyan nagyon rossz lenne a helyzetük,szerintem a kérdező anyja már elvált volna az apától...egy sajt,és egy laptop miatt nem hiszem,h ekkora problémát kéne csinálni....szerintem a kérdező még visszasírná ezt az időszakot...Nekem kb. 2 éve meghalt édesapám,a 14. szülinapom előtt 2 nappal. soha nem tudtam volna így beszélni róla. Addig "örülj", amíg még elveszi előled azt a 40 forintos sajtot... Csak ezen gondolkozz el egy kicsit. Szép napot !
2009. dec. 5. 13:21
 20/22 A kérdező kommentje:

Akkor nézzük csak...

1.Nem volt egyke,viszont ő volt a legkisebb (asszem vele sem bántak jól,de akkor pedig pont hogy kicsit szebben kéne velünk viselkedni-e,nem?mármint ha tudja milyen,amikor az embernek ilyen a családja...)

2.Szörnyen szigorú,és régimódi (pl.térdeltet,vagy 100-200 szor leirat vmit(persze azt nem tudja h én napont 5x ennyit írok))

3.Már próbáltam,hogy nem figyelek rá,és érdekes bevált;legalábbis aznap kicsit kedvesebb volt

4.Nem igazán tart el minket,mert anyu fizeti a csekkeket,a kaját,mindent,apu meg az autójára költi a fizetésését.

2009. dec. 14. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!