A bátyám kamionos és most nyáron elég sokat voltam vele. A kollégáival nagyon hülyék :D az egyikkel kivételesen...ha egymással jönnek szembe akkor lassítanak és dudálnak össze vissza, a piros lámpáknál ha egymással szembe vagy egymás mellett állnak akkor fejeket vágnak egymásnak de nagyon hülyéket:D vagy ha pont esznek akkor mutatják egymás szájában a kaját. Azon a rádión keresztül is olyan hülyeségeket beszélnek...hogy én már szétröhögtem magam :D nagyon idióták...
Arra lennék kíváncsi h a kamionosok között sok ilyen van? Mert én nem így képzeltem el őket (a bátyám nemrég kezdte).
Nem tudom, de erről amit leírtál Bud Spencer és Terence Hill jutott eszembe. Ha ilyenek a fiúk, az nem baj, sőt! :) Csak ne menjen a vezetés, vagy a saját, vagy mások életének a rovására a dolog.. akkor tök rendben van :)
2010. aug. 20. 22:28
3/14 anonim válasza:
az a rációt cd rádiónak hívják. Jó dolog csak már engedély kell rá.
4/14 anonim válasza:
cb
5/14 anonim válasza:
Nagybátyjám kamionos, és amikor anyu ment vele régen kamionozni, mesélte anyu, hogy nagyon vicces volt. Azt nem mesélte konkrétan, hogy mi volt vicces, de jól érezte magát. :) Amúgy a nagybátyjám is elég nagy 'állat'. :) Én is szívesen mennék vele kamionozni.
2010. aug. 20. 22:29
6/14 anonim válasza:
a bátyám is kamionos de nem vágnak hülye képeket meg ilyeneket :DD
rádudálnak egymásra és intenek egyet. de csak akkor ilyen hülyék amikor bent vannak az iroda környékén :DD
2010. aug. 20. 22:34
7/14 anonim válasza:
Szeretnek beszélni, és összetartanak, de én nem nevezném őket állatoknak. Van a családomban több kamionos is. Más munkahelyeken is láttam már olyat hogy a férfiak állandóan cukkolták egymást, meg összevissza beszéltek hülyeségeket.:)
2010. aug. 20. 22:36
8/14 anonim válasza:
Én imádom az olyan férfiakat akik tudnak vezetni, a kamionosok pedig pláne tudnak, ha ez egy jó humorral párosul, akkor meg naná :):) Általában ilyenek, nagyon jó fejek :)
2010. aug. 20. 22:39
9/14 anonim válasza:
Apum kamionos, sokszor szoktam vele járni, főleg nyáron. Ő csak villog meg int, ha szembe jön valami ismerős. vb-n nem nagyon szokott beszélni, inkább csak hallgatja, h hol vannak rendőrök, vag ynéha megkérdi.Inkább telefonon szokott beszélni. Szerintem az h a bátyádék így viselkednek, nem attól függ h kamionos-e, csak a természetüktől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!