Minden kamionos ekkora állat?
A bátyám kamionos és most nyáron elég sokat voltam vele. A kollégáival nagyon hülyék :D az egyikkel kivételesen...ha egymással jönnek szembe akkor lassítanak és dudálnak össze vissza, a piros lámpáknál ha egymással szembe vagy egymás mellett állnak akkor fejeket vágnak egymásnak de nagyon hülyéket:D vagy ha pont esznek akkor mutatják egymás szájában a kaját. Azon a rádión keresztül is olyan hülyeségeket beszélnek...hogy én már szétröhögtem magam :D nagyon idióták...
Arra lennék kíváncsi h a kamionosok között sok ilyen van? Mert én nem így képzeltem el őket (a bátyám nemrég kezdte).
17/L
Jó fejek ezek a kamionosok:)
Nekünk a szomszédunknak voltak saját teherautói/kamionjai, de ő ilyet nem csinált sosem,még rádión se beszélgetett,ő csak szidta a járókelőket, ha valaki 10 méterrel előtte átszaladt akkor lelassított mikor a gyalogos mellé ért aki addigra már bőven a járdán volt és elküldte a jó édes anyjába:)
De sajnos 2007-ben meghalt,azóta elvitték az összes teherautót.
Pedig nagyon jó fej volt, főleg ha a haverja voltál:)
Az én bátyám nem szokott szidni senkit csak ha siet:D a rendőröket, traktorosokat és bicikliseket. Na meg azokat a személyautósokat akik előzgetnek összevissza. Ja meg azokat a teherautókat, buszokat akik kielőzik utána meg mennek 50-el :/ :D
Amúgy jó lehet ez a kamionos élet...szerintem
kéremszépen, nem vagyunk mi állatok! :D
tudod ha az ember sokáig egyedül ül egy fülkében, akkor minden alkalmat kihasznál. meglát egy ismerőst, és örül az alkalomnak.
nameg mire való a cb, ha nem arra, hogy átvészeljük az unalmas, monoton óráinkat? :D
ezek az apró kontaktok segítenek életben maradni, amíg a családunktól távol vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!