Már nagyon elegem van a nyári melóból, és vajon mi lesz szeptembertől? Miért csinálják ezt a szüleim?
Nem vesznek meg nekem semmit, mert "nincs rá pénz". Bezzeg félévente új franciaágyra van pénz, meg kb 4 havonta megveszik maguknak a legújabb okostelefont...
Erre kitalálták már májusban, hogy már kezdjek el melót keresni a nyárra, mert hogy ők nem fognak venni nekem semmit. Suli végétől dolgozok, 500 ft-os órabérért, amiből még a fogkrémet is magamnak kell venni...
Ráadásul ez a "nincs pénz" dolog abból jött, hogy anya elvesztette a munkahelyét, és most 900.000 ft helyett csak 750.000 ft a bevétel apa által...
Na de mi lesz velem szeptembertől, mert hát akkor nem tudok melózni.. :S Valami tanácsot tudnátok adni?
És akkor ha ezt megcsinálom mit fognak a szüleimmel csinálni?:SS
Amúgy kb 2 óra múlva majd válaszolok a kommentjeitekre, de most elmegyek olvasni, hátha lenyugszok...
Ha valóban igazak amiket leírtál, akkor mindenképpen külső segítséget kell kérned.
16 évesen nem engednek táplálkozni, ERRE NINCS MENTSÉG. Jöhettek azzal hogy valamiben biztos ludas a kérdező...Nem, ilyen nincs! Ha felcsinálták, ha drogozott, bármi is történt: Akkor is megetetem!!
És teljesen más lenne a helyzet, ha kevés fizuból jönnének ki a szülei, és megmondták volna a lánynak hogy össze kell tartson a család, dolgoznod kell neked is. De az, hogy 750ezer ftos fizetés mellett maga vegye a fogkrémet is, hát ez elmebeteg!
Persze, meg kell tanulni mi a munka, de mindennek van határa.
én nem hiszem el, hogy a szülei majd pont azzal fognak törődni, hogy zárogassák a fürdőt...persze...
ha igaz lenne, nem azt lett volna a gyámügyes felvetésre a reakciója, hogy "mit csinálnak a szüleimmel?"
Ettől függetlenül szeretem a szüleimet, és nem akarom, hogy bajuk essen, börtönbe kerüljenek, stb.
Hidd el anyám nagyon unatkozik egész nap, ráér zárogatni a fürdőt...
Hát márpedig nekem is az lenne az első gondolatom ilyen helyzetben, hogy akkor mi lesz a szüleimmel.
De különben ezzel ne foglalkozz. Ha most nem lépsz, tönkrevágják az egész életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!