Már nagyon elegem van a nyári melóból, és vajon mi lesz szeptembertől? Miért csinálják ezt a szüleim?
Nem vesznek meg nekem semmit, mert "nincs rá pénz". Bezzeg félévente új franciaágyra van pénz, meg kb 4 havonta megveszik maguknak a legújabb okostelefont...
Erre kitalálták már májusban, hogy már kezdjek el melót keresni a nyárra, mert hogy ők nem fognak venni nekem semmit. Suli végétől dolgozok, 500 ft-os órabérért, amiből még a fogkrémet is magamnak kell venni...
Ráadásul ez a "nincs pénz" dolog abból jött, hogy anya elvesztette a munkahelyét, és most 900.000 ft helyett csak 750.000 ft a bevétel apa által...
Na de mi lesz velem szeptembertől, mert hát akkor nem tudok melózni.. :S Valami tanácsot tudnátok adni?
Semmit sem költöttek rám akkor sem!
Bliccelek a buszon, napi 1x eszek (ha többször eszek, akkor kiabálnak velem), nem telefonálgatok, szóval tényleg semmit nem kell költeni rám...
Nem akarom leírni, hogy hány éves vagyok...
Az ebédből ehetek azt mondta anya..
Dehogy. Sőt, régen azt mondták, hogy mintagyerek vagyok :/
Jó tanuló vagyok, sőt suliidőben nem is megyek sehova sem (se bulizni, se éjjel csavarogni, stb)
És mióta megy ez a dolog?
Előtte megvettek neked mindent?
Nem kértél hetente új ruhákat meg telefont vagy ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!