Másnak is ilyen az anyósa?
Gondoltam megosztom veletek,mert annyira dühített még tegnap,de ma már nevetek rajta :)
Júniusban összeszedtem a nem használt ruháimat és kivittem anyósomékhoz,hogy neki vannak ismerősei és kínáljuk már meg nekik,hátha kellene valakinek. Jelzem sokan "hitelbe" vitték el,mondván majd kifizetik.
Tegnap megyek pont a pénzekért,mert volt családi gondoltam összeszedem,mert már volt aki ígérgette anyósomnak 2 hónapja hogy viszi és nem vitte a tartozást. De hozzá teszem,hogy a sógrommal és a sógornőmmel kb egy hete beszéltük,hogy kik nem adták még ide a ruhák árát. Én felsoroltam,és ők "rászóltak" ezekre az emberekre hogy jó lenne már ha rendeznék nekem a pénzt. Erre volt egy néni aki a lányának vette meg a ruhákat és a sógornőm szólt a néni lányának hogy anyud már rendezhetné a pénzt. Erre a kiscsaj neki állt hogy az ő anyja már rég kifizette.
Aztán tegnap mikor mentem pont találkoztam a csajszival és még mindig azt állította hogy az anyukája rendezte a pénzt,mert nem szeret tartozni senkinek. Hozzám teszem anyósomat folyamatosan kérdeztem hogy hozták e már a tartozásokat,mindig rákérdeztem erre a nénire is,hogy hozta e,és anyósom válasza egyből az volt hogy nem!
A párom már berágott tegnap hogy a kiscsaj azt állítja hogy rendezték az anyósom meg azt hogy nem. Erre a párom lemegy az anyjához a tesójával,hogy most akkor mi van,hogy fizettek e vagy sem,mert ha nem felmegyünk a nénihez és elkérjük a pénzt. Hozzá teszem azt is hogy ez a néni,nagyon agresszív hölgy,és a lánya mondta hogy nem bánná,ha ezt az anyja nem tudná meg,hogy nem került el hozzánk a pénz,mert balhé lesz. Tehát anyósomat számon kértük tegnap,és mi lett a vége? Hogy anyósom elhasználta a pénzt...
De miért nem szólt,hogy ideadták csak neki nem volt pénze és elhasználta? Ki tudja kik vitték még a pénzeket,csak anyósom elb*ssza nekem az egészet...
A párom nagyot csalódott az anyjába... Ez az asszony már még június végén hozta a tartozást,és most meg augusztus van,és még nem kaptam meg.
Bocsi ha hosszúra sikerült :)
Ja és hogy nem szeretnéd ha a fiad ilyen menyecskét választana magának... Szerinted lesz beleszólásod? Ja és ha te bármennyire is fogod nem szeretni a lányt meg fogod tenni azt hogy nem mész el a fiad esküvőjére és meg fogod tenni azt hogy nem adsz az unokádnak semmit születésnapjára?
És ha veled tenné ezt anyósod (nem megy el az esküvőre,nem jár az unokához),te tudnál róla jókat mondani? Ha igen,majd akkor kérem a válaszodat,addig is további szép napot :)
Nem szidalmaztalak!Ne magyarázd bele!
Egyszerűen csak a véleményemet mondtam el!Ezt kérted itt mindenkitől,hiszen ezért vagy ezen az oldalon!De úgylátom fájó pontokat érintettem!Nagyon kényelmetlen,hogy valaki nem neked ad igazat?Bosszantó?
Nekem nem fáj sem az adományozásod sem semmi egyéb veled kapcsolatban!Helyesen tetted ha adtál!Legalább valami jó is...Hm?
Te mást sem teszel,csak az anyósodat szapulod és önmagadat fényezed!Ez szerinted jó fényt vet rád?Nem mondtam egyetlen szóval sem,hogy az anyósod tökéletes,hibátlan és nem hibázott!Sőt!
Csakhogy te semmi mást nem látsz benne csak az elsőszámú közellenséget és ez bizony nagy hiba!Ahogyan pedig az ügyeiteket kezeled,mégnagyobb!
Olyan nagy az egód,hogy mást nem tűrsz meg a közeledben!Te az anyósodban riválist látsz,mert a fiai szeretni merészelték az összes általad hibának vélt tulajdonsága ellenére is...Óriási szegénységi bizonyítvány!(a lelki világodról)
Vagy úgy gondolod,hogy te mindig mindent jól csinálsz?Soha nem hibázol?Tökéletes vagy?
A saját magánéletemmel kapcsolatos felvetéseidet,ha nem haragszol figyelmen kívül hagyom,ugyanis nem te vagy az az ember akivel bármit is szívesen megosztanék róla!
Legyen elég annyi,hogy tudom mit miért mondok és okkal,joggal teszem!
Te pedig minél tovább folytatod itt bárkivel is a beszélgetést ebben a témában,egyre több infót adsz magadról és a sekélyes életfelfogás élő példájáról!
Ha 1 ilyen fórumon,ilyen témát vetsz fel,az azt jelenti véleményt vársz a többiektől!
Írtál 1 kérdést címnek,aztán 1 hosszú történetet.Aztán azt várod mindenki veled értsen egyet és az egekig magasztaljon!De amennyiben nem azt teszi,szorítkozzon egy igen-nem válaszra a címben feltett kérdésre!Szerinted annak van értelme?
Bocsi!Nekem más a meglátásom,mint a gondolkodás nélkül anyósgyűlölő válaszolóknak!
Ítélkeznem lehet,legfeljebb nem érdekel téged vagy mást...részlet kérdés.
Elhiszem,hogy aki nem szereti az anyósát,annak oka van,de az is biztos,hogy a dolog,a probléma 2éldalú!
Na és azt sem értem,hogyan lehet 1 életet vagy akár hosszú éveket leélni gyűlölködésben?Minden vitában valakinek engednie kell.Ha igaza van,ha nem,én úgy gondolom,nincs értelme marakodni és főképpen gyereket szülő ellen hangolni még akkor sem,ha felnőtt a gyerek és saját családja van!Régen úgy mondták okos enged...nem véletlenül!Te vagy a fiatalabb,neked kellene másképpen kezelni ezeket a helyzeteket!Nem azt mondom,hogy mindig mindenben engedj és mindent hagyj szó nélkül!!!Szó sincs ilyesmiről!Egyszerűen csak vedd észre a fiánál már te vagy a nyerő!Ne tekintsd ellenségnek!Tekintsd inkább nálad gyengébbnek és próbáld a problémáitokat emberségesen,kultúrált hangnemben,okosan megoldani,megbeszélni!Vele is!Ne csak a fiával,mert így ebből később baj lehet!Nem neki!Neked!Legyél okosabb,ügyesebb!Ennyi és nem több!Csak te éppen nekem is elharaptad volna a torkomat,ha teheted,csak mert ellent mondtam...Ne hagyd hogy az indulataid vezéreljenek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!