Másnak is üzen az anyósa a pici babájával?
Nekem igen,és az agyamra megy vele!Rendszerint akkor,amikor valamit csinálok vele,etetem,fürdetem,öltöztetem vagy bármi,ilyen formában:"mondd meg anyádnak,samponnal mossa a fejed a fürdetőkrém helyett","mondd meg anyádnak,a lábadat is mossa meg...ne éheztessen...siessen az öltöztetéssel mert fázol...ne fázítson meg...engedje bele a hátad a vízbe...ne úgy fogjon"...stb,sorolhatnám napestig...
Mintha én nem tennék meg mindent,hogy a lehető legjobb legyen a törpinek!
Az egy dolog,hogy első babám,de attól én még nem vagyok gyengeelméjű!Arról nem is beszélve,hogy az én gyerekem,azzal mosom a fejét,amivel jónak látom,szerintem...
Az meg egyenesen a halálom,mikor ordít a fiam,ő meg próbálja túlkiabálni ilyenekkel,hogy "éheztet anyád?bánt anyád?"Na meg mikor etetem és nekifog beszélni hozzá...
Nem akarom megbántani se,de valahogy tudtára kéne adnom a "játékszabályokat"...
Létezik ilyen problémák megoldására finom módszer?Eléggé sértődékeny a kedves mama egyébként,ami nem érdekelne,de egy házban lakunk...
Mi is anyósommal lakunk. Nekem is ezt csinálja, és ki is akaszt elég rendesen. A fürdetést mikor hazajöttünk közölte,hogy ő végzi. A páromnak elsírtam,hogy mit akar az anyja. Este zárt ajtónál fürdettünk. A fürdés csak a mi dolgunk, nem kell hozzá kíséret.
A bánt anyád itt is megy.. Meg majd mama megtanít, meg majd mamával alszol,meg mama játszik veled....
Párod ezt tűri, vagy nem is tud róla?
az én anyósom a párom előtt tündér, ha nincs itthol akkor kezdi a sárkánykodást.
Ha nem változtatsz elkényezteti, és a te fejed fog főni,hogy rossz a gyerek. Tudom, az én lányom másfél éves, és verekszik, mert mama hagyja, és neki ez vicces.
24 éves anyuka
Általában csinálja a Párom előtt is,de olyankor próbálom nem észre venni...
Azt hiszi jópofa,pedig borzasztóan idegesít! :(
A Párom első gyerekét szinte kisajátította magának,vele aludt,vele evett,nála játszott,vele ment mindenhova,stb.Azt hiszi majd én is hagyni fogom...Szeretném a fiamat ÉN felnevelni,karöltve az apjával.
Kitartás...
Na abból van a legkevesebb,meg türelemből...nem erősségem.
Nekem csak 4 hónapos a lányom, de ő is ezt csinálja.Beszél hozzá úgy, hogy nekem üzen.Mondd anyádnak gyorsabban öltöztessen, mert megfázol, mondd anyádnak ma ne menjetek ki, mert hideg van, meg hasonlók.
Mé jó, hogy heti egyszer jön.Jobb, ha elengedem a fülem mellett, de néha én is visszaüzenek ilyen formában.Mondd a mamának, mi mindig kimegyünk...
Lehet, hogy egyszer elszakad a cérna.Sajna erre finom módszer nincs.
Célozz: "Mondd meg a mamának, hogy ne üsse mindenbe az orrát" "mondd meg a mamának, hogy anya jobban tudja mi a baja/nem éheztet/azért sír mert nyűgös nem mert éhes stb.
Amúgy tényleg ne most a bébi fejét fürdetőkrémmel, mert koszmós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!