Másnak is üzen az anyósa a pici babájával?
Nekem igen,és az agyamra megy vele!Rendszerint akkor,amikor valamit csinálok vele,etetem,fürdetem,öltöztetem vagy bármi,ilyen formában:"mondd meg anyádnak,samponnal mossa a fejed a fürdetőkrém helyett","mondd meg anyádnak,a lábadat is mossa meg...ne éheztessen...siessen az öltöztetéssel mert fázol...ne fázítson meg...engedje bele a hátad a vízbe...ne úgy fogjon"...stb,sorolhatnám napestig...
Mintha én nem tennék meg mindent,hogy a lehető legjobb legyen a törpinek!
Az egy dolog,hogy első babám,de attól én még nem vagyok gyengeelméjű!Arról nem is beszélve,hogy az én gyerekem,azzal mosom a fejét,amivel jónak látom,szerintem...
Az meg egyenesen a halálom,mikor ordít a fiam,ő meg próbálja túlkiabálni ilyenekkel,hogy "éheztet anyád?bánt anyád?"Na meg mikor etetem és nekifog beszélni hozzá...
Nem akarom megbántani se,de valahogy tudtára kéne adnom a "játékszabályokat"...
Létezik ilyen problémák megoldására finom módszer?Eléggé sértődékeny a kedves mama egyébként,ami nem érdekelne,de egy házban lakunk...
A szomszédasszon jajj de szép jajj de cukii nézelődésekor elkezdet sírni a gyerek, hiába vittem haza, adtam cicit, csak sírt. Még este is ordított nem volt hajlandó elaludni. Próbáltam kuppot, ringatást,akármit csak sírt.
akkor nagymamámnak szóltam,hogy mit tehetnék, ő mondta hogy megverték szemmel. Csinált neki szenes vizet. Egy kicsivel megmostam a pofiját,és a ház sarkaihoz kell önteni...
(cirokseprűt égetnek,és a hamut vízbe szórják )
Pedig van. Kérdezd az öregeket.
Kitartást, és jó anyósnevelést :D
Nekem több bajom van vele,mint a gyerekkel...
24 éves anyuka
Szia!
Hát én ezt nem bírnám elviselni az tuti, biztos az elsőnél már ugrottam volna. Szerencsére az enyém messze van. Nem tudod neki megmondani, hogy köszi a tanácsokat, de ez most a te gyereked és te neveled, ő maradjon meg nagymamának, akinek az a dolga, hogy szeresse a babát és ne tanácsokat osztogasson az anyjának? Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!