Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is üzen az anyósa a...

Másnak is üzen az anyósa a pici babájával?

Figyelt kérdés

Nekem igen,és az agyamra megy vele!Rendszerint akkor,amikor valamit csinálok vele,etetem,fürdetem,öltöztetem vagy bármi,ilyen formában:"mondd meg anyádnak,samponnal mossa a fejed a fürdetőkrém helyett","mondd meg anyádnak,a lábadat is mossa meg...ne éheztessen...siessen az öltöztetéssel mert fázol...ne fázítson meg...engedje bele a hátad a vízbe...ne úgy fogjon"...stb,sorolhatnám napestig...

Mintha én nem tennék meg mindent,hogy a lehető legjobb legyen a törpinek!

Az egy dolog,hogy első babám,de attól én még nem vagyok gyengeelméjű!Arról nem is beszélve,hogy az én gyerekem,azzal mosom a fejét,amivel jónak látom,szerintem...

Az meg egyenesen a halálom,mikor ordít a fiam,ő meg próbálja túlkiabálni ilyenekkel,hogy "éheztet anyád?bánt anyád?"Na meg mikor etetem és nekifog beszélni hozzá...

Nem akarom megbántani se,de valahogy tudtára kéne adnom a "játékszabályokat"...

Létezik ilyen problémák megoldására finom módszer?Eléggé sértődékeny a kedves mama egyébként,ami nem érdekelne,de egy házban lakunk...

2010. jan. 17. 10:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
27%

A szomszédasszon jajj de szép jajj de cukii nézelődésekor elkezdet sírni a gyerek, hiába vittem haza, adtam cicit, csak sírt. Még este is ordított nem volt hajlandó elaludni. Próbáltam kuppot, ringatást,akármit csak sírt.

akkor nagymamámnak szóltam,hogy mit tehetnék, ő mondta hogy megverték szemmel. Csinált neki szenes vizet. Egy kicsivel megmostam a pofiját,és a ház sarkaihoz kell önteni...

(cirokseprűt égetnek,és a hamut vízbe szórják )

2010. jan. 17. 12:25
 22/25 A kérdező kommentje:
Ilyenről még nem is hallottam...furi
2010. jan. 17. 12:30
 23/25 anonim ***** válasza:
27%

Pedig van. Kérdezd az öregeket.

Kitartást, és jó anyósnevelést :D

Nekem több bajom van vele,mint a gyerekkel...

24 éves anyuka

2010. jan. 17. 12:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én ezt nem bírnám elviselni az tuti, biztos az elsőnél már ugrottam volna. Szerencsére az enyém messze van. Nem tudod neki megmondani, hogy köszi a tanácsokat, de ez most a te gyereked és te neveled, ő maradjon meg nagymamának, akinek az a dolga, hogy szeresse a babát és ne tanácsokat osztogasson az anyjának? Kitartás!

2010. jan. 17. 12:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 10 hónapos a lányom és számtalanszor volt már ilyen. Egy telken lakunk, szóval szinte együtt élünk vele, így sokat kell nyelnem. Aztán amikor már nem megy és mondja amiket te is írtál akkor a legnagyobb vigyorommal mondom vissza: kislányom mond meg öreganyádnak hogy apáddal ő úgy csinálta veled meg én így és kész. Ő erre mindig veszi a lapot és nincs sértődés, igaz mi jóban vagyunk de ilyenkor ugyanúgy vágok vissza mint ahogy ő szokott csinálni.
2010. jan. 17. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!