Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak az anyósa sem viszi az...

Másnak az anyósa sem viszi az unokát sétálni?

Figyelt kérdés

van egy 17hónapos kislányom(egyetlen unoka) és soha életében nem vitte el anyósom sétálni.pár percre lakik tőlünk.igaz nyugdíjjas(70éves),de jól bírja magát.nekem ez olyan furcsa,mert az anyukám oly nagy örömmel sétálna vele,de sajnos 400km lakik,így nem tudja sétáltani csak ritkán.és nekem meg nagy segítség lenne/jól esne ha elvinné néha sétálni,addig meg összedobom az ebédet meg ilyenek...nincs anyosommal semmi baj,ha el kell menjünk bevásrolni, fodrászhoz vagy bárhova szívesen vigyáz rá,de ki nem viszi soha-én meg szégyelem kérni tőle.

a férjem meg sokat dolgozik,így napközben magunk vagyunk.

vagy ezt ahogyan gondolom önző dolog?

van valaki még ilyen helyzetben?köszönöm.

2010. jan. 30. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
szia.ne szégyelld,lehet hogy ő meg nem meri mondani,mert fél az elutasítástól.egyszerűen kérdezd meg,a baba nevében,hogy nincs e kedve a mamának sétálni velem egy kicsit?aztán kiderül,hogy nem akar,vagy nem mert,vagy az is lehet nagyon fog neki örülni.légy kezdeményező,abból semmi baj nem lehet.
2010. jan. 30. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányommal is a Papa sétál, de amikor még pár hónapos volt akkor a Mama sétált vele sokat a babakocsival, megosztották!

A Te anyósod nem lehet, hogy fél attól, hogy valami baja lesz útközben az unokájával, vagy magával? Kérdez rá legközelebb, nem-e vinné el egy picit sétálni, és ha nincs kifogása ellene akkor miért ne!

Lehet, hogy nem merte eddig megkérdezni, szabad-e, beszélgess vele erről, hát ha ezek után könnyebb lenne!

Üdv egy 20 hónapos kislány anyukája aki 28 hetes kismama is.

2010. jan. 30. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt,az testvérem családjában,első unoka,anyuék nem akartak nagyon erőszakoskodni,gondolták,majd szólnak ha vihetik a picit,a sógornőm meg szintén nem akarta rájuk tukmálni.:))Úgyh inkább kérdezd meg nyugodtan,valószínűleg alig várja.:)
2010. jan. 30. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Na én meg oda sem adnám:)!
2010. jan. 30. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem, és meg is őrülnék!
2010. jan. 30. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Én még a kezébe sem adom.A saját gyerekeit sem foghatta meg amikor kicsik voltak, mert állandóan leejtette őket.
2010. jan. 30. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Sétálni én se adom oda a gyerekemet. Itthon lehet rá vigyázni, ha úgy van, de az utcára nem engedem. Se anyósom, de még anyukám se sétált vele soha, 14 hónapos.

Mindenkinek van valami mániája, nekem ez :)

2010. jan. 30. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Sétálni én sem adom oda a fiamat anyósomnak és apósomnak sem amíg pici, most 8 hónapos. Majd ha már nagyobb lesz és ő el szeretne velük menni sétálni az teljesen más, akkor el fogom engedni.
2010. jan. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!