Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen az anyósa?

Másnak is ilyen az anyósa?

Figyelt kérdés

Gondoltam megosztom veletek,mert annyira dühített még tegnap,de ma már nevetek rajta :)

Júniusban összeszedtem a nem használt ruháimat és kivittem anyósomékhoz,hogy neki vannak ismerősei és kínáljuk már meg nekik,hátha kellene valakinek. Jelzem sokan "hitelbe" vitték el,mondván majd kifizetik.

Tegnap megyek pont a pénzekért,mert volt családi gondoltam összeszedem,mert már volt aki ígérgette anyósomnak 2 hónapja hogy viszi és nem vitte a tartozást. De hozzá teszem,hogy a sógrommal és a sógornőmmel kb egy hete beszéltük,hogy kik nem adták még ide a ruhák árát. Én felsoroltam,és ők "rászóltak" ezekre az emberekre hogy jó lenne már ha rendeznék nekem a pénzt. Erre volt egy néni aki a lányának vette meg a ruhákat és a sógornőm szólt a néni lányának hogy anyud már rendezhetné a pénzt. Erre a kiscsaj neki állt hogy az ő anyja már rég kifizette.

Aztán tegnap mikor mentem pont találkoztam a csajszival és még mindig azt állította hogy az anyukája rendezte a pénzt,mert nem szeret tartozni senkinek. Hozzám teszem anyósomat folyamatosan kérdeztem hogy hozták e már a tartozásokat,mindig rákérdeztem erre a nénire is,hogy hozta e,és anyósom válasza egyből az volt hogy nem!

A párom már berágott tegnap hogy a kiscsaj azt állítja hogy rendezték az anyósom meg azt hogy nem. Erre a párom lemegy az anyjához a tesójával,hogy most akkor mi van,hogy fizettek e vagy sem,mert ha nem felmegyünk a nénihez és elkérjük a pénzt. Hozzá teszem azt is hogy ez a néni,nagyon agresszív hölgy,és a lánya mondta hogy nem bánná,ha ezt az anyja nem tudná meg,hogy nem került el hozzánk a pénz,mert balhé lesz. Tehát anyósomat számon kértük tegnap,és mi lett a vége? Hogy anyósom elhasználta a pénzt...

De miért nem szólt,hogy ideadták csak neki nem volt pénze és elhasználta? Ki tudja kik vitték még a pénzeket,csak anyósom elb*ssza nekem az egészet...

A párom nagyot csalódott az anyjába... Ez az asszony már még június végén hozta a tartozást,és most meg augusztus van,és még nem kaptam meg.

Bocsi ha hosszúra sikerült :)

2011. aug. 3. 15:38
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
:) :) :)
2011. aug. 3. 16:01
 12/37 anonim ***** válasza:
:D
2011. aug. 3. 16:02
 13/37 anonim ***** válasza:
59%
amúgy tényleg szemtelen egy anyósod van !!
2011. aug. 3. 16:03
 14/37 anonim ***** válasza:
35%
Bár csak ennyire lenne rossz anyukám anyósa... De jó is lenne! :'(
2011. aug. 3. 16:05
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem baj,tegnap megbukott a fiácskái előtt,akiknek eddig adta a szépet,a jó a hibátlan anyát. Ős is kért tőlem kölcsön a múltkor 15.000-ot azt se láttam még a mai napig sem,azóta lenyúlta ennek az asszonynak a pénzét is,nem tudom majd hogy adja vissza. De csak úgy ráhagyni nem fogom!!! Hisz ha úgy állna hozzánk mint a többi gyerekéhez... Pedig mi még egyetlen egyszer bántottuk csak meg... Mikor kiosztottam az esküvő miatt hogy képtelen volt eljönni... Nem kellett volna nekem semmi ajándék,csak az hogy a fia lássa hogy ott van. Ja meg lehet az a baja hogy nem pénzeljük,de van nekem hova tennem a pénzem...
2011. aug. 3. 16:08
 16/37 anonim ***** válasza:
milyen adót? nincs adófizetési kötelezettséged ez esetben
2011. aug. 3. 16:09
 17/37 anonim ***** válasza:
31%
nem gondolod, hogy ezt valaki elolvassa? :D
2011. aug. 3. 16:10
 18/37 A kérdező kommentje:
És ha elolvassa akkor mi lesz?
2011. aug. 3. 16:11
 19/37 anonim ***** válasza:
85%
Én is így jártam anyósommal.Minden hónapban küldjük neki a lakásunk rezsijét+részletést.Külföldön lakunk,ő rendezi,nincs kiadva mert nem ért hozzá és nem vállalta el(de nem is ez a lényeg).Szóval minden hónapban elküldjük a részlet+rezsit,már évek óta.Erre ideküld nekem levélben egy felszólítást,hogy többszázezer elmaradás van a rezsin.Nagyot néztünk férjemmel,hogy ez hogyan lehetséges? A Banktól másnap lekértük az utóbbi két év átutalását és ott megvan,hogy a pénz el lett utalva,aztán a magyarországi banktól egy beérkezést az utóbbi két évre és beérkezett a pénz.Ezután kérdőre vonta férjem anyósomat,hogy minden papír a kezünkben,az utalásokról.Akkor elsírta magát és azt mondta,hogy elköltötte. Ha szegény lenne,és esetleg segélyből élne érteném.De az apósomnak több százezer a fizetése,hitelük évtizedek óta nincs.Bankszámlájukon több tíz millió,és elkölti a kínkeservesen megkeresett lakáspénzünket.Nagyon haragszom rá.
2011. aug. 3. 16:14
 20/37 anonim ***** válasza:
35%

Szomorú történet!

No nem azért,mert a mama elköltötte a pénzt és nem mert róla szólni!

Ebből az egész történetből nekem az jön le,hogy jó az öreg a háznál erre-arra,de azt se te se a fia nem vettétek észre,hogy szükséget szenved valamiben!Ez a szomorú benne!

Neked már úgysem kellettek azok a göncök,csak a helyet foglalták a szekrényedben...a mamának pedig jól jöttek volna azok a "gombok"amit azokért adtak,mégpedig úgy,hogy " bocs anyuka!máshogyan nem tudjuk támogatni,de itt vannak ezek a rongyok,ha tudja adja el és az árát nyugodtan költse el." No valahogy ilyen formán!Mert biztosan jutott azok árából nektek is 1-2 szelet husi a családi asztalra vasárnap...Szomorú és elkeserítő,hogy családtagok ennyire nem figyelnek egymásra!

Nem kell szeretned az anyósodat!!!De mivel egy család lettetek,1 kis emberséget megérdemelne!Egy kis törődést!Egy kis odafigyelést!Vagy akár néhány aprócska forintot,ha rászorul!...és nem rákényszeríteni akaratlanul is ilyen banális cselekedetekre!

2011. aug. 3. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!