Másnak is anyósa beszólogat azért, mert kért fájdalomcsillapítást szüléshez?
van más is akinek az anyósa állandóan az orra alá dörgöli,hogy bezzeg az ő idejükben nem volt választás
és ő milyen kemény nő,hogy megszült 2 gyereket fájdalomcsill.nélkül
ti ,hogy reagálnátok erre? mit mondanátok?
nem hiszem,hogy direkt sértegetni akar,de akkor is rosszul esik, szerintem ő ebbe nem gondol bele,hogy milyen bántó
Enyém anyós meg se kérdezte, hogy milyen volt a szülés. Ha pampog, amúgy is elhajtom, mert már marhára elegem van belőle.
Ja, amúgy én csillapítás nélkül szültem, bár nem így lett tervezve. :)
Szia.
Hajj-jajj, ha csak ebbe akarna bele szolni akkor nem lenne semmi bajom vele:D
Nem jokor lettem terhes.Meg akarta mondi, hogy mikor szuljek.Hogy neki csak FIU UNOKA KELL.Termeszetesen kislany lett :D en kislanyt szerettem volna mindig is :) Mi legyen az unoka neve.
Ne februarban hanem marciusban szulessen (febr 24-re voltam kiirva).Valentin napon szuletett :D A ferjem ne legyen bent a szulesnel...persze hogy bent volt.Ne szedjek terhes vitamint.Egyek hust (nem szeretem) amit eddig sem ettem ezutan sem fogok.3 hetesen kezdjem a hozzataplalast.Nem hiszi el, hogy az en "nagy csocsombol" nem jon tej....(szivem szerint kepen toroltem volna)hozza teszem minden gyereke tapszeres volt.....es osrolhatnam holnapig.
Kovetkeztetes...IRIGY :D
Az anyosod is, mert most nem kell pelnkat mosni hajdu mosogeppel es Te a babaddal lehetsz gurcoles helyett.
O ezt nem ugy eli meg, hogy hu de jo, henem, hogy mi lustak vagyunk.
De akkor gondolja ezt akar csak az en anyosom.
:D
Annyira borzasztó ezeket olvasni, főleg ezt az utolsót!
Az én anyósom (mivel édesanyám nem tudott volna ideköltözni) kivett két hét szabadságot és ideköltözött, mikor hazajöttünk. De nem beleszólni bármibe, hanem mosni, főzni, vasalni, takarítani, gyereket büfiztetni, nekem csak pihennem kellett. Mikor hazaértünk, teleszórta virággal a lakást, úgy várt minket.
Ez jellemzi a kapcsolatunkat, lányaként szeret.
Szóval sok kitartást kívánok nektek ennek az elviseléséhez és vigasztalódást azzal, hogy ti legalább nem lesztek ilyenek a gyereketek választottjával.
Nem, hálistennek:)
Amúgy meg már a 16-17. században is volt fájdalomcsillapítás a szüléshez...múltkor olvastam pont...meg amúgy is tudtam...ha a cárné kérhetett 1895ben nehogy már én ne 2009ben:D
engem a császározás miatt b@sztatot már bocsánat a szóhasználatért.
Ne legyen bent a férjem.
Ki legyen a keresztszülő.
Ne legyek már ilyen tápos.
Együtt élünk, nyelem a szart rendesen. Hiába kérem, hogy ne zargassa a baabát, mert végre elaludt, rigtig felveszi, abajgatja, utánna meg a kezembe nyomja, mert nem ér rá.
Nem vasalom a baba ruháit.
Amúgy addig csesztetett a hazautazás napján, hogy nekiálltam inkább mosni, és felszakadt a varratom.
Miért nem adok neki más kaját, mert biztos nincs elég tejem. (A lányom több mint két kilót hízott 7hét alatt...)
Úristen mekkorát OFFoltam! ne haragudjatok! Csak olyan jó megértő nőknek panaszkodni anyámon kívül (28év anyóssal egy fedél alatt. Ő a hősöm!)
Amúgy az első hozzászólóval értek egyet. Csevegj, hogy milyen szerencse hogy az orvostudomány ennyit fejlődött, így biztosan nem fog kihalni Magyarország.
Éreztesd vele, hogy ezzel nem tud felpiszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!