Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ilyen türelmetlen...

Másnak is ilyen türelmetlen az anyósa? Már nagyon idegesít.

Figyelt kérdés
39+4 hetes vagyok,és ez az elsö unoka.anyósom minden reggel és délután felhív,hogy hogy vagyok,és mikor születik már végre meg...annyira türelmetlen!és ezek az állandó hívogatások!már gondoltam,hogy nem veszem fel a telefont ha hív...
2009. jún. 11. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindenhol az anyósokkal van a baj:)

Én azt gondoltam tündéri anyóst fogtam ki,hát rá kellett jönnöm h egy idióta elmebeteg...

Miért nem lehet tőlük megszabadúlni?

Miért nem hagynak életteret a fiataloknak?

Bocsi,h nem válaszoltam a kérdésedre,de engem is kiakaszt az idióta,buta anyósom!

Remélem megoldódik a helyzeted:)

Sok boldogságot!

2009. jún. 11. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Anyóskérdés. Mi lesz, ha meglesz a baba? Beszélj a férjeddel, hogy szóljon az édesanyjának, hogy értesítve lesz, amikor kell, nem fog lemaradni a nagy eseményről, elsők között fogja megtudni!

Néha örülök a 200 km távolságnak...

2009. jún. 11. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled, nálam ugyanez megspékelve a kollégákkal, többi családtaggal, ismerősökkel.

Persze valahol jól esik, hogy érdeklődnek, de már idegesít.

Mert úgy érzem, hogy "sürgetnek"!!

Amikor már huszadjára mondom el, hogy még mindig semmi és akkor illendőségből még megy a csevegés erről-arról... Engem kikészít.

Ráadásul én már túl is léptem a terminust! Most meg pláne be van mindenki indulva...

Persze valahol megértem őket, mert ha nem érdeklődnek, akkor esetleg attól félnek, hogy nehogy rossz véleménnyel legyek róluk. Szóval, nehéz...

2009. jún. 11. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyszerűen tényleg ne vedd fel a telefont!Kifogás lehet ezer,majd értesitsd akkor,ha megszületett a kicsi!Még berobog a szülésre is a végén!Van elég bajod,gondolom!

Minden anyós ilyen,főleg,ha az első unoka várható!Az én anyósomról inkább nem szólok,olyan,mint az első válaszolóé!Már bocsi!

Neked könnyű és gyors szülést kivánok!És húzd ki a telefont!

2009. jún. 11. 13:34
 5/9 A kérdező kommentje:
hát tényleg az lesz,hogy nem veszem fel a telefont.amúgy jó a kapcsolatunk,persze nem mindenben értünk egyet,de ezzel a hívogatással már teljesen kikészit...pedig csak jót akar...mi lesz,ha majd minden nap itt fog ülni nekem,ha megszületik a baba!abba beleörülnék!nem is fogom hagyni!
2009. jún. 11. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy jó tippem,hívogasd te egy nap legalább 3-5 ször,csak megunja,ha nem veszed fel a telefont akkor meg egyből rohan hozzád,hogy nincs e valami baj,vagy felhívja a párodat és egyből valamit elkezd kombinálni!

Én anyósom is ugyan ilyen csak tőlem 5 percre lakik és állandóan itt eszi a fene,midig kérdezi mit főztél?Holott ő csak egy héten egyszer főz!!!Mert apósom anyukája főz rájuk pedig már 74 éves!!!na minden jót és kitartás,és ha megszületik a baba ne hagyd,hogy kisajátítsa!Puszi

2009. jún. 11. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát igen,arra számithatsz és majd ossza az észt,hogy igy meg úgy,neked meg lassan elmegy a tejed majd!Hát én is igy jártam!Kemény lesz a harc,ha meglesz a baba,még ha jól ki is jöttök egymással!Van,aki nem szól,mert nem akar vitát és inkább magába folytja!Hát kitartás!Most csak a szülésre koncentrálj,az a legfontosabb!
2009. jún. 11. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél türelmetlen vele. Esetleg említsd meg hogy délutánonként szeretnél pihenni mert úgy érzed az jó a babának és hogy rögtön szólni fogsz neki amint érzel valami különöset. Lehet ha valami apró feladatot rábízol az is segítene. Én megértem őt is nagy dolog az unoka állítólag egész más mint a gyerek, másmilyen szeretet.
2009. jún. 11. 14:40
 9/9 anonim válasza:
Az én sógórnőm már napközben is bezárta kulcsra az ajtót, mert a közös anyósunk naponta kétszer is megjelent, mindegy volt, hogy éppen szoptat, vagy egy bugyiban van otthon... Nálunk is ez volt, csak mi elköltöztünk, most én vagyok terhes, de még az eléjén járok, de már előre félek, főleg hogy elolvastam a fentieket! :)
2009. jún. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!