Másnak is ilyen türelmetlen az anyósa? Már nagyon idegesít.
Mindenhol az anyósokkal van a baj:)
Én azt gondoltam tündéri anyóst fogtam ki,hát rá kellett jönnöm h egy idióta elmebeteg...
Miért nem lehet tőlük megszabadúlni?
Miért nem hagynak életteret a fiataloknak?
Bocsi,h nem válaszoltam a kérdésedre,de engem is kiakaszt az idióta,buta anyósom!
Remélem megoldódik a helyzeted:)
Sok boldogságot!
Anyóskérdés. Mi lesz, ha meglesz a baba? Beszélj a férjeddel, hogy szóljon az édesanyjának, hogy értesítve lesz, amikor kell, nem fog lemaradni a nagy eseményről, elsők között fogja megtudni!
Néha örülök a 200 km távolságnak...
Együtt érzek veled, nálam ugyanez megspékelve a kollégákkal, többi családtaggal, ismerősökkel.
Persze valahol jól esik, hogy érdeklődnek, de már idegesít.
Mert úgy érzem, hogy "sürgetnek"!!
Amikor már huszadjára mondom el, hogy még mindig semmi és akkor illendőségből még megy a csevegés erről-arról... Engem kikészít.
Ráadásul én már túl is léptem a terminust! Most meg pláne be van mindenki indulva...
Persze valahol megértem őket, mert ha nem érdeklődnek, akkor esetleg attól félnek, hogy nehogy rossz véleménnyel legyek róluk. Szóval, nehéz...
Szia!
Egyszerűen tényleg ne vedd fel a telefont!Kifogás lehet ezer,majd értesitsd akkor,ha megszületett a kicsi!Még berobog a szülésre is a végén!Van elég bajod,gondolom!
Minden anyós ilyen,főleg,ha az első unoka várható!Az én anyósomról inkább nem szólok,olyan,mint az első válaszolóé!Már bocsi!
Neked könnyű és gyors szülést kivánok!És húzd ki a telefont!
Nekem van egy jó tippem,hívogasd te egy nap legalább 3-5 ször,csak megunja,ha nem veszed fel a telefont akkor meg egyből rohan hozzád,hogy nincs e valami baj,vagy felhívja a párodat és egyből valamit elkezd kombinálni!
Én anyósom is ugyan ilyen csak tőlem 5 percre lakik és állandóan itt eszi a fene,midig kérdezi mit főztél?Holott ő csak egy héten egyszer főz!!!Mert apósom anyukája főz rájuk pedig már 74 éves!!!na minden jót és kitartás,és ha megszületik a baba ne hagyd,hogy kisajátítsa!Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!