Megvetendő dolog, ha egy családban csak 2-3 naponta szokás fürdeni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 19:14
71/79 anonim válasza:
fúúúj
azért bugyit cserélsz, bár gondolom nem, mert nem fürdesz
itt tartunk a xxi.században, és igazuk volt, h csúfoltak, mert IGÉNYTELEN vagy, a nemi szervedet meg a hajlataidat is csak 3 naponta mosod, el sem merem képzelni milyen szaga lehet, ha menstruálsz.....
72/79 anonim válasza:
nyilván menzesz alatt naponta tusol az ember,mert akkor muszáj,de ez nyilván havonta csak pár nap. 26/L
73/79 anonim válasza:
A görények, meg persze
hozzátok járnak a receptért!!
75/79 anonim válasza:
Szerintem elég gáz :$ mi nagyon szegények voltunk, mégis télen 2, nyáron naponta fürödtünk lavorban.Nem hiszem, hogy ti ezt nem tudjátok megtenni.Igen, valóban fárasztó a vizet cipelni (közkútról hoztuk) meg melegíteni, pláne télen, de ha nem mosod pl alul, fertõzést is kaphatsz.Azt meg ne mondja senki, hogy nem tud egy család havonta kb. 200 Ft-ért egy flakon tusfürdõt venni.
76/79 anonim válasza:
Tudom, régi már a kérdés, ráadásul nem a népszerűbb oldalt fogom képviselni a válaszommal, de alapesetben én is kétnaponta fürdök, mégse jelezte soha senki, hogy büdös lennék, még a napi szinten zuhanyzó családtagjaim szerint sem vagyok az.:D Ameddig valakinek nincs kellemetlen szaga, engem aztán hidegen hagynak a tisztálkodási szokásai.
77/79 szonata válasza:
Lehet, hogy kinevettek, de van két ötletem, ha ilyen nehéz a helyzet, vagy a fürdésre való igény. Kiengedni a vizet a kádban és a legfiatalabb megfürdik, majd követi a többi ugyanabban a vízben. Másik: a kényes részek megmosása, hónalj, alsótest és láb. Hm? Tetszik?
78/79 anonim válasza:
Régi kérdés, de sokan eléggé eltúlozzák. Megállapították egyébként, hogy nem is tesz jót az állandó fürdés és zuhanyozás sem. De kérdéses lehet, hogy ki mit ért fürdés alatt. Meg kell különböztetni ülőfürdést a zuhanyozástól. Ülőfürdés hetente legfeljebb 2-szer javasolt. Én azt mondom, hogy kánikulai idő kivételével zuhanyozni sem feltétlenül kell minden napon. Ez nem igénytelenség, egyszerűen határozottan nem igényli a bőrünk. Mindenki döntse el magának. S ne szólja le a másikat addig, amíg nem érzi a testszagát.
79/79 anonim válasza:
Az megint más, hogy arcot-hajat-hónaljat-intimet megtisztítunk. Intimet kivételesen amúgyis muszáj tisztítani minden ürítés után. De nem kell napi szinten zuhany alá beállni az egész testünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!