Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvetendő dolog, ha egy...

Megvetendő dolog, ha egy családban csak 2-3 naponta szokás fürdeni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
74%

Ti azt csak hiszitek, hogy nincs szagotok. Az orr rendkívűl hamar hozzászokik az illatokhoz/szagokhoz. Ráadásul a saját jellegzetes illatát nem is érzi az ember.

Sajnos én sokat utazok BKV-val, és ez most megmagyarázza a s€gg- és hónaljszagot, ami egyes embereket körülvesz.

Utálom a nemi megkülönböztetést, de mégis inkább egy fiúról (férfiról már nem annyira) képzelném el, hogy szeret büdös disznó lenni, de egy lányról (NŐRŐL?!)...

2011. aug. 2. 00:47
 62/79 anonim ***** válasza:
75%
Számomra az nem érv, hogy RÉGEN mi volt. (Nem volt fürdőszoba, udvari wc volt stb.) Szar is lehetett (az emberek megszokták, gondolom, ezért igazodott hozzá a komfortszintjük), de ma már más időket élünk.
2011. aug. 2. 01:20
 63/79 anonim ***** válasza:
76%

Speciel én minden nap zuhanyzok, kb hetente 2x fürdök. Engem nem érdekel, más mit csinál, de az én orrom kifejezetten érzékeny a szagokra, ráadásul izzadós is vagyok. Arról nem is beszélve, hogy van egy megszokott illatszer készletem, amit ha magamra nem fújok, nem lesz jó a közérzetem. Egyszóval engem addig nem érdekel, ki mennyiszer zuhanyzik/fürdik, hogy ha látom, hogy tiszta, szép a haja (nem zsíros/korpás), nem büdös és látom rajta, hogy ápolt.

OFF: Kedves Válaszadók! Nem kell megszólni a másikat, amiért nem fürdik annyiszor, ahányszor ti szeretnétek, mert semmi közötök hozzá. Lehet, hogy találkoznátok vele az utcán, észre se vennétek, mert csilivilin nézne ki. Bár az is lehet, hogy épp ellenkezője, csak ő nem veszi észre magán. Ő azt kérdezte, megvetendő-e, erre kell válaszolni, de a személyeskedést hagyjuk.

Kedves Kérdező! Nem erény az se, hogy valaki minden nap fürdik, de akkor az se, ha nem. Szóval neked se kellene büszkén viselni ezt a címet, ha bajod van azzal, hogy a válaszolók lenéznek miatta. Egyszerűen mindenkinek megvan a maga álláspontja, véleménye, tegyen aszerint, de attól se az egyik fél, se a másik nem lesz különb.

Egyébként én kifejezetten érzékeny vagyok mindenféle szagra, borzasztó jó szaglásom van, ami ugyebár nem csak előny, hanem hátrány is. Szeretem, ha egy ember illatos, de a minimum az, hogy NE legyen szaga. Ennek megfelelően kell odafigyelni a tisztaságunkra, ápoltságunkra.

21/L

2011. aug. 2. 04:43
 64/79 anonim ***** válasza:
83%
Azért valószínű, hogy a seggszag a metrón nem a 2 naponta fürdőktől van! Van, aki tényleg rítkán szokott, na AZ bűzlik mint a görény.
2011. aug. 2. 06:52
 65/79 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem normális? Nedves törlőkendőt csak nagy wc-zés után használtok? Akkor tartjátok tisztán a nemi szerveket? Hú nekem ez sok! Nem tudnék úgy lefeküdni,hogy ne mossam meg magam alul. Spórolás? Ha megnyitod a vizet és elzárod,amíg szappanozkodsz és utána gyorsan lecsapatod magad, alig fogyasztasz vizet. Szerintem ezeregy más dolgon lehet spórolni, de ezen én nem tenném!
2011. aug. 2. 08:32
 66/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem is a görényemberekről beszélek. Azokról, akikről néha megcsap egy fuvallat, és érzel egy kis bukét.

Akinek volt régen ilyen osztálytársa, vagy van most ilyen munkatársa/ismerőse, az pontosan tudja, milyen szag. Tömény emberszag.

2011. aug. 2. 09:26
 67/79 anonim ***** válasza:
82%

nem erény, hogy mindennap tusolok, de azt sem kéne erénynek beállítani, hogy te meg nem fürdesz, kérdező!

azért azt elárulom, hogy ha nem változtatsz a fürdési szokásaidon, vagy legalábbis nem kezded el titkolni, hogy hogy szoktad, akkor jelentős hátránnyal indulsz a párválasztásban. (emlékszel még arra hogy: nefürgyééé le!! elárulom: poén volt. valójában nem vágyik erre senki)

2011. aug. 2. 09:47
 68/79 anonim ***** válasza:
90%
Hát a higiénia és ezen belül a minden napos fürdés alapvető dolog. Biztosan vannak olyan emberek, akik anyagi okokból ezt nem tudják megengedni maguknak, azokat megértem. De aki nem, azt én nem értem, nem vetem meg, de nem értem. Én amikor nincs is kánikula, akkor is valamennyire megizzadok, mert jövök-megyek, teszek-veszek és ha beleszagolok a hónaljamhoz, többnyire nem annyira finom az illata már így nap végére, úgyhogy el se tudnám képzelni, hogy ne fürdenék le. És az intim részek? Azokkal mi van? Pisi, kaki van minden nap, kizárt dolog, hogy az ember ne mossa meg, különben érződik. Szóval ez manapság, amikor a legtöbb helyen van vezetékes víz, fürdőszoba, alapvető dolog.
2011. aug. 2. 10:26
 69/79 anonim ***** válasza:
71%
Ja és a családotokban nem menstruál senki? Azt írod nincs szex. Önkielégíteni se szokott senki? Utána mi van? Nincs fürdés?
2011. aug. 2. 10:40
 70/79 A kérdező kommentje:

Voltak olyan osztálytársaim, akiket csúfoltak, mert büdösek, de engem nem. Aki nem hiszi el, hogy nincs semmi szagunk, az így járt. Se büdösek nem vagyunk, se fertőzöttek. Teljesen szükségtelen minden nap fürdeni, az egész csak megszokás kérdése.

Örültem, hogy ha kevesen is, de vannak itt olyanok, akik ugyanígy gondolkoznak :-)

Köszönök minden választ, felpontoztam mindenkit.

2011. aug. 2. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!