Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvetendő dolog, ha egy...

Megvetendő dolog, ha egy családban csak 2-3 naponta szokás fürdeni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
85%
Én is ahhoz a táborhoz tartozom, akik bizony mindennap zuhanyoznak,abba a nyári hőségben van hogy kétszer is. 2-3nap alatt az ember bizony büdös lesz, amit lehet ő maga már nem is érez,de a környezete annál inkább. Mi is spórolunk, amin lehet, de szappan van már kb ötven forintért és 1l tusfürdő 250forintért, és ezek gondolom jó ideig kitartanak.
2011. aug. 1. 19:51
 22/79 anonim ***** válasza:
76%
Normális kérdés volt, nem feküdnék be az ágyneműbe koszosan. A másik fele, hogy intim helyeket sem hanyagolnék el, mert bármennyire is tisztán tartom a dolgom után, azért naponta nem árt megmosni.
 23/79 A kérdező kommentje:
Nem papolt itt senki semmiről. Nektek lehet, hogy igénytelenségnek számít, de nekünk abszolút nem. Kész.
 24/79 A kérdező kommentje:
Nem volt még semmiféle nemi szervi fertőzésem, tudtommal a család többi részének sem. Nedves törlőkendőt használunk WC-zés után.
2011. aug. 1. 19:53
 25/79 anonim ***** válasza:
66%
És az intim részek? Milyen szaga lehet már 3-4 nap után?
2011. aug. 1. 19:54
 26/79 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk is hasonló a helyzet, mint nálatok, Kérdezõ. Nem volt szokás naponta fürdeni. Ha szükséges, ha megizzadunk, nyilván lefürdünk, de amúgy 2-3 naponta szoktunk.

Volt emiatt kellemetlenségem kiskoromban, nem mert koszos voltam, hanem mert beszélgetéskor ugyanúgy nekem esetek, mint néhányan itt a kérdezőnek. Azóta nem hangoztatom, ennyi.

2011. aug. 1. 19:59
 27/79 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nem vagyunk egyedül! :-)
2011. aug. 1. 20:03
 28/79 ava87 ***** válasza:
73%

Hát nálunk a mindennapi fürdés/zuhanyzás egy alap dolog, viszont nem kapok hülyét attól, ha egyik nap kimarad, mert mondjuk csak éjjel jutok el odáig, hogy beüljek a kádba, és már álmos vagyok. Ilyen azért megesik egyszer-egyszer.

És való igaz, hogy attól az ember - normál körülmények között - nem lesz koszos, büdös, hogy egy napig nem fürdik, csak Magyarországon nem ezt szoktuk meg, nem erre lettünk szoktatva, legalább is manapság. Amikor még nem volt minden lakáshoz fürdőszoba, nem ez volt a rendszer.

2011. aug. 1. 20:05
 29/79 anonim ***** válasza:
86%
ha nem is fürdeni, de zuhanyozni kellene, ha meg ezt sem engedheted meg magadnak akkor egy tálba engedsz vizet és az intim területedet megmosod, meg a hónapjadat, ennyit már tényleg kell
2011. aug. 1. 20:05
 30/79 anonim ***** válasza:
66%

Nem csak azért kell fürödni, mert az ember retkes, büdös, izzadt stb. hanem az altesti higiénia végett, és ezt a nedves törlőkendő csak részben pótolja.

Ha egy ilyen családból való emberrel járnék, mellettem nagyon sürgősen változtatnia kellene a szokásain, az biztos. De nem támadt még ilyen gondom.

2011. aug. 1. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!