Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvetendő dolog, ha egy...

Megvetendő dolog, ha egy családban csak 2-3 naponta szokás fürdeni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
85%

Megyek is, lezuhanyzom, ma harmadjára. :D

(Tegnap este csak beestem az ágyba, ezért reggel zuhanyoztam, aztán kerékpárral mentem dolgozni, megizzadtam, a munkahelyen is zuhanyoztam, végül hazafelé is megizzadtam. :))

2011. aug. 1. 21:54
 52/79 anonim ***** válasza:
70%

Mi sem szoktunk, erősítem ezt a tábort.

Sőt olyat mondok, h besír itt mindenki, mikor gyerek voltam, hetente!!! volt fürdés, vasárnap.

Többi napokon mosakodás, alul, felül, de kádban csücsülés nem.

Egyszer én is elkottyintottam ezt az iskolában, úgy lehúztak, h csak na, amit akkor nem értettem. Ma meg már nem érdekel:)

Gyerek mindennap fürdik, ő pont olyan korban van, h csúszik-mászik, elesik, saraz, pocsolyázik, ő tényleg koszos.

2011. aug. 1. 21:55
 53/79 anonim ***** válasza:
87%

én sem fél órát ülök a kádban, 80 liter vízzel körbevéve. nincs is kádam :)

de az nálunk alapvető, h minden nap egy gyors, vagy épp egy lassabb zuhany. max 5 perc, erre mindenkinek van ideje is pénze, aki egy kicsit is igényes.

olyan ember nem feküdhet be mellém az ágyba, akinek ez nem tartozik a mindennapjaihoz.

akármennyire itthon ültem egész nap, attól még a saját komfortérzetem érdekében letusolok, h ne koszosan feküdjek az ágyba. képtelen lennék úgy szexelni, hogy előtte nem fürödtem.

2011. aug. 1. 22:07
 54/79 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem elég rossz szokás. A nedves wc-papír hasznos dolog, de valóban nem pótolja a mosakodást.

Menstruáció idején pedig fokozottan ajánlott az intim területeket tisztán tartani.

Amúgy a mi családunk sem az a "pancsikolós" fajta, nem szoktunk naponta 2-3szor fürdeni, hacsak nincs 40 fok. Naponta egyszer tusolunk (mivel ez sokkal higiénikusabb és frissítőbb a kádban történő áztatásnál, ráadásul kevesebb vizet is fogyasztunk). Ennyit szerintem mindenkinek meg kellene tennie naponta.

Az mondjuk belefér, ha évente pár alkalommal kimarad egy nap. Velem is előfordult már, amikor pl. egy szórakozóhelyről jöttem haza hajnali 4-kor és nagyon ki voltam merülve. De ez tényleg nagyon ritkán fordul elő.

A leendő párodnak meg szerintem ne hangoztasd, mert 99%, hogy le fog lépni, ha ezt meghallja.

2011. aug. 1. 22:12
 55/79 A kérdező kommentje:

Hát nekünk nincs amúgy zuhanyunk egyáltalán, csak kád meg csap. Régebben meleg vizünk se volt, de mostmár van.

De pl régen, mikor még mamáéknál voltunk, WC se volt, csak kint a budi a tyúkudvar hátuljában, ott aztán b***hattátok volna a higiéniátokat XD Tele volt legyekkel meg tyúksz*rral, és képzeljétek, semmi bajunk nem lett tőle -.-'

2011. aug. 1. 22:34
 56/79 anonim ***** válasza:
74%
Nektek nem, de sok helyen, ahol ilyen állapotok vannak, felüti a fejét a hepatitis.
2011. aug. 1. 22:57
 57/79 anonim ***** válasza:
47%

Én csak 3-4 naponta tusolok,és semmi szagom nincs!Magyarán hetente kétszer. Nem vagyok egy izzadós fajta szerencsére. Azért intim kendővel 2 tusolás közt ki szoktam törölni a nemi szerv+hajlatokat és ennyi! A kérdezővel értek egyet.Na lehet megbotránkozni!!

26/L

2011. aug. 2. 00:03
 58/79 A kérdező kommentje:
Köszi!!! :-) Szerencsére mi se vagyunk izzadósak. Meg olyan szuper a golyós deóm, hogy semmi szagom nincs, ha azt magamra rakom.
2011. aug. 2. 00:06
 59/79 anonim ***** válasza:
71%

Hihetetlen, hogy a XXI. században még van aki nem csak hogy nem fürdik, de még erényként hangoztatja is!!

A szagotokra, meg rá lehet könyökölni mi?!

(Na ezért nem utazom BKV-val!)

Bugyicsere?

Csak családon belül cseréltek egymással?!

Régebben lehetett kapni olyan bugyikat, hogy a hét napjai rájuk voltak írva, hogy nehogy véletlenül az előző napit vegye fel a használó.

De nektek olyan bugyi való, amire a hónapok vannak írva.

Vagy csak a 4 évszakhoz???!!

2011. aug. 2. 00:22
 60/79 anonim ***** válasza:
88%
*évszak?!!
2011. aug. 2. 00:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!