Megvetendő dolog, ha egy családban csak 2-3 naponta szokás fürdeni?
Biztos hogy ez megszokás kérdése.
Én is jártam még gyerekkoromban Németországban ahol a család akinél laktam nem volt szokásuk naponta fürdeni (én persze azért fürödtem minden nap mert nekem így normális) de nem voltak büdösek vagy piszkosak se igénytlenek.
Nem is tudtam róla, hogy Németországban ez így szokás, köszi az infót :D
Örülök, hogy vannak olyanok is, akik egyet értenek velünk : ) Mi is szoktuk mondani, hogy nem tenne jót a bőrünknek, ha naponta fürdenénk.
Talán mert a család akinél jártál Németországban nem kötötte az orrodra, hogy amíg a fürdőszobában volt 15 percet a fogmosás mellett kitörölte az intim részeit meg a hajlatait (hónalj, pl. igen...), ezért nem volt másnap büdös. Többen írták, hogy voltak külföldön, és nem pancsolt fél órát a család esténként, de csak nem kötik már az orrotokra mit csinálnak. A franciák sem szeretnek fürdeni pl., de kifejezetten hülyének nézik azt, akinek cserediákságkor száraz marad a törlőkesztyűje (tippeljetek mire való).
Amúgy milyen sok kemikália? A szappanra gondolsz? Gondolod az intim törlőkendő egészségesebb? Mert megsúgom, hogy azt még a nőgyógyászok sem ajánlják, mert kifejezetten pusztítja a nemi szerv természetes védekező rendszerét a baktériumok ellen. A szappan tizedannyira nem káros, mint az ilyen intim lemosó/törlőmérgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!