Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvetendő dolog, ha egy...

Megvetendő dolog, ha egy családban csak 2-3 naponta szokás fürdeni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
79%
Ez most komoly, arra van igényetek, hogy intim törlőkendővel töröljétek, de zuhanyzásra sajnáljátok a pénzt?
2011. aug. 1. 20:20
 32/79 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, nem a pénzt sajnáljunk rá. Nem tartjuk szükségesnek, hogy minden nap fürödjünk, nálunk ez így természetes. Mi így is teljesen tisztának, rendesnek érezzük magunkat.
2011. aug. 1. 20:25
 33/79 anonim ***** válasza:
43%
Kérdezővel értek egyet. Azt gondoljátok, hogy a sok kemilália olyan jót tesz a bőrnek? Egyáltalán nem elitélendő.Ha az ember érzi-mármint nem saját szagát, hanem a komfortérzetet-fürdés nélkül is TISZTA 1-2 napig. Én sem szeretek a tiszta ágyneműbe belefeküdni ,ha nem tusolok le, de pl reggel,mikor fölkeltem, belehalok, ha kádba kell ülnöm.
2011. aug. 1. 20:32
 34/79 anonim ***** válasza:
67%
Bocs,KEMIKÁLIÁT akartam iirni
2011. aug. 1. 20:33
 35/79 anonim ***** válasza:
69%

Biztos hogy ez megszokás kérdése.

Én is jártam még gyerekkoromban Németországban ahol a család akinél laktam nem volt szokásuk naponta fürdeni (én persze azért fürödtem minden nap mert nekem így normális) de nem voltak büdösek vagy piszkosak se igénytlenek.

2011. aug. 1. 20:36
 36/79 A kérdező kommentje:

Nem is tudtam róla, hogy Németországban ez így szokás, köszi az infót :D

Örülök, hogy vannak olyanok is, akik egyet értenek velünk : ) Mi is szoktuk mondani, hogy nem tenne jót a bőrünknek, ha naponta fürdenénk.

2011. aug. 1. 20:40
 37/79 anonim ***** válasza:
76%
Bugyit legalább cseréltek?
2011. aug. 1. 20:42
 38/79 A kérdező kommentje:
Ha tudom, hogy egész nap nem megyek ki a lakásból, akkor én nem szoktam.. Többieket nem tudom, még sose figyeltem / kérdeztem.
2011. aug. 1. 20:47
 39/79 anonim ***** válasza:
85%
Bugyit se cserélsz? 2 napig is rajtad van?
2011. aug. 1. 20:51
 40/79 anonim ***** válasza:
86%

Talán mert a család akinél jártál Németországban nem kötötte az orrodra, hogy amíg a fürdőszobában volt 15 percet a fogmosás mellett kitörölte az intim részeit meg a hajlatait (hónalj, pl. igen...), ezért nem volt másnap büdös. Többen írták, hogy voltak külföldön, és nem pancsolt fél órát a család esténként, de csak nem kötik már az orrotokra mit csinálnak. A franciák sem szeretnek fürdeni pl., de kifejezetten hülyének nézik azt, akinek cserediákságkor száraz marad a törlőkesztyűje (tippeljetek mire való).

Amúgy milyen sok kemikália? A szappanra gondolsz? Gondolod az intim törlőkendő egészségesebb? Mert megsúgom, hogy azt még a nőgyógyászok sem ajánlják, mert kifejezetten pusztítja a nemi szerv természetes védekező rendszerét a baktériumok ellen. A szappan tizedannyira nem káros, mint az ilyen intim lemosó/törlőmérgek.

2011. aug. 1. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!