Otthonülősek vagytok inkább, vagy mászkálósak?
Én nem szeretek eljárni sehova, általában mindig itthon maradok, mert sokszor nincs kedvem elmenni sehova. Hétvégén nagyon ritka, hogy elmegyek valahova... De a környezetemben például unokatestvéreim egyáltalán nem ilyenek. Ők mindig mennek valahova, szinte csak aludni járnak haza.
Ti hogy vagytok ezzel?
21/L

Hát én pörgök, mint a búgócsiga. Ha eltervezem, hogy egy pihis napot tartok otthon, egy óra múlva már rángaton a lábam. Hozzátartozik, hogy a munkahelyeim és a hobbim miatt állandó rohanásban vagyok, így nem nagyon bírom leállítani magam, állandóan rohangálok...
De nem plázázok (bele is halnék) és nem céltalanul mászkálok, mozizok, hanem kutyázok, vagy a Hobbimnak áldozok - ami az én értékrendem szerint nem egyenlő a céltalan csavargással - mert oda én sem mennék, inkább alszok...

10:21
Mit csionálsz?Mi a hobbid, hobbid, h. ennyit pörögsz?
Sajnos nekem nincs olyan kutyám amit lehet sétáltatni(csak egy nyuszim,de ő nem bírja a pórázt)
Sajnos vidéken lakom, szóval a pestre való beutazás is pénz,pedig ott még egy sima séta is felér egy városnézéssel.Nálunk uncsi van, vagy kocsmázni lehet(ami szintén pénz,vagy elmegy az ember cangázni,de barátok nélkül az is uncsi)

néha szeretek itthon posszanni, de azért kellenek eljárkálós, tevékeny napok is az életembe. pláne, amíg fiatal vagyok.
nyugger koromban, amikor majd reumás lesz az összes lábam meg kezem, már úgysem tudok menni sehova, most kell :)

10:21 vagyok
Lovagolok. És ez rengeteg időt elvesz az életemből :)
Van, hgy csak ülök a legelő szélén egy sörrel vagy egy-két emberrel plusz sörrel és bambulok vagy pofázunk.
És mivel a fő- és mellékállásomat plusz a kutyákat plusz a barátomat is össze kell egyeztetnem, nincs időm nagyon passogni :)
Nálam olyan nincs, hogy meló után csak hazamegyek TV-t nézni. Vagy ló, vagy kutya, vagy erdő, vagy bicikli a barátommal, ezek közben lehet egy fröccs valahol. De van, hogy hétvégén "elugrunk" valahova csak úgy, mert épp nincs programunk. Bár ez ritka, mert minden nap megyünk valahova, legyen az "hegymászás", állatkert, vagy csak más városban körülnézés, esetleg csak egy pizza 150 km-re.

Vegyes.
Én régen nagyon mászkálós voltam, aztán utána családom lett, így már kevésbé. De azért már nem olyan pici a gyerek, jobban el tudnék menni, néha van is kedvem, máskor meg nincs, mert arra gondolok, hogy ha már ennyire ráérek (mondjuk a gyerek mamizik éppen), akkor inkább pihenek, olvasgatok nyugiban, stb.

Otthonülős vagyok, a férjem is.
10éve alatt 2szer voltunk hosszúhétvégén és 3szor szorakozóhelyen.itthon szeretünk lenni.Van még egy hobbink amikor kimozdulunk de azt most nem tudjuk csinálni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!