Otthonülősek vagytok inkább, vagy mászkálósak?
Én nem szeretek eljárni sehova, általában mindig itthon maradok, mert sokszor nincs kedvem elmenni sehova. Hétvégén nagyon ritka, hogy elmegyek valahova... De a környezetemben például unokatestvéreim egyáltalán nem ilyenek. Ők mindig mennek valahova, szinte csak aludni járnak haza.
Ti hogy vagytok ezzel?
21/L

Otthonülős.
Szép vagy érdekes helyekre utazni persze nagyon szeretek időnként (ha megtehetem), imádok felfedezni, benyomásokat gyűjteni. De csak úgy elmászkálni nem szeretek, és a hobbijaim is inkább ücsörgős jellegűek.

Nálam ez elég változó,de inkább mászkálós vagyok.A legtöbb szabadidőmet a barátaimmal töltöm,főleg ilyenkor,nyáron,de suli mellett is szinte hétvégémet velük töltöm.
Néha viszont kicsit besokallok,és akkor szívesebben vagyok a családommal.
18/L

Látszik, hogy én még keresen önmagam. Többnyire a két véglet igaz rám, az aranyközépút nagyon ritka.
Nyáron pl. mindig mennék valahova, strandra, sétálni, plázába szét nézni, vásárolgatni (ha lenne miből), moziba, városi rendezvényekre stb. Imádok elmenni sétálni a legjobb barátnőmmel, vagy csak leülni a kőfalra és beszélgetni órákon át, nincs jobb ennél:)
Máskor viszont semmihez nincs kedvem, se vásárolgatni, se mozizni, se sétálni, semmihez, ilyenkor általában arra vágyom, hogy egyedül legyek, csak én és a gondolataim.
Nyáron inkább mászkálós vagyok, ősszel, amikor jön a rosszabb idő, akkor inkább otthonülős. Az őszt akkor szeretem, amikor még süt a nap, a napon kellemes idő van, de a levelek már sárgulnak és látszik a tájon, hogy ősz van. Ilyenkor szeretek nagyokat sétálni, akár egyedül is. Viszont az esős, borongós őszt nem szeretem, álmosít az ilyen idő, ilyenkor inkább otthon maradok, ha tehetem.
Aztán télen jön az újabb mászkálós korszak, imádom a havat, lehet hógolózni, szánkózni, jégkorizni, ezeket mind nagyon szeretem, vagy csak sétálni a városban, főleg karácsony előtti napokban, amikor a téren karácsonyi vásár van, forró tea és forralt bor, állatok vannak kint, karácsonyi zene szól. Annyira szép.
Aztán tél vége felé, január végétől jön egy újabb otthon maradós korszak, amikor nincs kedvem semmihez, elegem van már a télből, legyen tavasz. Tavasszal aztán újra éledek a természettel együtt és egyre jobban pörgök:)
Szóval összességében talán a mászkálós időszak a hosszabb, de abszolút változó:)
16/L

én otthonülős és lusta is vagyok.
19/l

Én is is. Bulizni meg füstös kocsmákban ülni már egyáltalán nincs kedvem, ezért meg is kaptam a régi haveri társaságomtól, hogy mennyire megváltoztam, milyen otthonülős lettem mióta együtt vagyok a vőlegényemmel. Pedig nem ülünk sokat itthon, csak más programjaink vannak. Sokat sétálunk a kutyussal, esténként körbejárjuk a központot, beülünk egy teraszra, iszunk egy sört vagy megvacsorázunk. Sokat megyünk a szüleimhez, mert nekem már 2-3 nap után hiányoznak, néha megyünk anyóshoz, aki nagyon jófej. Járunk vásárolgatni, meg ilyenek. De késő este-éjjel leginkább otthon vagyunk, nem járjuk a klubbokat éjszakáig, de nekem az már nem is hiányzik. Nagyon jó így.
23/L

Ja kifelejtettem, hogy hetente 1-2szer megyünk moziba, hétvégén strandra vagy aquaparkba, állatkertbe stb
23/L

Én meg pont az vagyok aki menne,csak nincs hova.Szóval otthon ülök én is amikor épp nem dolgozom(bár most kezdődik a suli és nem is nagyon lesz időm).
Én mennék,de ahová én mennék a párom nem akar jönni, ő is menne,de ő max a haverjaihoz tud menni(azok nekem meg unalmasok).Nekem sajnos nincsenek már barátaim. Pénzem nyaralni meg utazgatni nincs.Pedig annyi helyre elmennék....:-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!