Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthonülősek vagytok inkább,...

Otthonülősek vagytok inkább, vagy mászkálósak?

Figyelt kérdés

Én nem szeretek eljárni sehova, általában mindig itthon maradok, mert sokszor nincs kedvem elmenni sehova. Hétvégén nagyon ritka, hogy elmegyek valahova... De a környezetemben például unokatestvéreim egyáltalán nem ilyenek. Ők mindig mennek valahova, szinte csak aludni járnak haza.

Ti hogy vagytok ezzel?

21/L

2011. júl. 27. 09:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Én pont úgy, ahogyan te is!
2011. júl. 27. 09:15
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

sokszor már kellemetlenül érzem magam, hogy mennyire otthonülős vagyok, főleg mikor látom, hogy mindenki megy, mintha muszáj volna :D

de egyszerűen én szeretek otthon lenni, nagyon jól feltalálom magam, szeretek a családommal lenni :D

most már nem érzem magam úgy, hogy kimaradok valamiből :D

2011. júl. 27. 09:19
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
énis inkább otthonülős vagyok, csak akkor megyek ha muszáj.:)
2011. júl. 27. 09:19
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan vagyok pont, mint te! :)

Szerintem együtt jól ellennénk. :)

21f

2011. júl. 27. 09:20
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesebben vagyok otthon, a párom, barátaink már megszokták, hogy nem megyek velük állandóan. Egyszerűen nem igénylem :)
2011. júl. 27. 09:21
 6/31 hot_kiss ***** válasza:

Teljesen ugyan úgy, mint Te.

17/L

2011. júl. 27. 09:24
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is otthonülős vagyok.

Elmászkálni csak azokkal szeretek, akiket nagyon szeretek.

Tehát nagyon közeli és jó barátaimmal.

De velük bárhova, bármikor, bármennyi időre elmegyek, mert jól érzem magam.

De elmászkálni ide-oda, beülni félig ismeretlen emberekkel kajálni, meg teázni, meg elmenni bulizni, és beszélni a nagy semmiről, csak, hogy ne legyek otthon...

Na, ez nem az én stílusom.

Barátom nővére ilyen, mindig megy, mintha kergetnék, hol ezzel, hol azzal, aztán fáradtabban megy haza, mint, ahogy eljött, mert a társasága felszínes, nem is érzik jól magukat együtt, csak erőltetik a dolgot.

2011. júl. 27. 09:26
 8/31 anonim válasza:

Akkor ti lusták vagytok? csak otthon egész végig??

jó én is szeretek itthon lenni, bent festek vagy tanulok, de amikor csak tehetem kimegyek a természetbe, gyümölcsöt szedek vagy futok pár órát. Nekem ha itt ülnék egész nap és nem lennék a barátaimmal se(mikor hívnak) akkor haszontalannak és semmittevőnek taranám magam. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretem ha minden napra jut valami kis sikerélmény, legyen az sport vagy bármi ami sikerül aznap véghez vinni. Akkor úgy érzem tettem valamit aznap. De ha csak itthon kéne ülnöm...egy napig bírnám még, de megyek is mert unalmas itt Írni. Remélem azért nem főttök be nagyon, és hasznos dolgokkal töltitek szabadidőtöket.:)

2011. júl. 27. 09:28
 9/31 anonim ***** válasza:

Változó,de inkább mászkálós típus vagyok.Szeretek a barátaimmal lenni,bulizni,moziba,színházba menni,vagy csak beülni egy kávézóba,kocsmába,vagy átmenni vkihez dvd-zni,iszogatni,főzőcskézni,vagy elmenni sétálni(akár több óra hosszát),strandolni,kirándulni,biciklizni.Volt már olyan is,hogy pénteken elmentem itthonról,aztán csak vasárnap este jöttem haza:)

De télen,vagy ilyenkor,amikor rossz idő van,én is inkább szivesebben ülök be a gép/tv elé,vagy vagyok együtt a családommal,de inkább a mászkálás jellemző rám:)

18/L

2011. júl. 27. 09:30
 10/31 anonim ***** válasza:

Ha valaki otthonülős, az még nem lusta.

A lustaság nem itt kezdődik.

Lehet, hogy valaki otthon van takarít,átülteti a virágait, olvas, nyelvet tanul, varr, fest, vagy bármi mást, ami értelmes és kreatív.

Nem csak az a program, hogy mászkálunk.

Kinek ez, kinek az tetszik.

De egyik sem rosszabb a másiknál.

2011. júl. 27. 09:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!