Szülők, mit gondolnátok, ha a lányotok bezárkózna a szobájába 1-2 napra?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy le se menne enni a konyhába, semmi. Nem is látnátok.
Nem akarom, hogy aggódjanak, de nagyon elegem van az emberekből, senkit nem akarok látni egy ideig.
15/L
2011. júl. 23. 21:58
31/78 A kérdező kommentje:
Akkor olvasd el a kérdést.
Semmit nem kérdeztem arról, hogy menjek-e dokihoz..
2011. júl. 23. 22:25
32/78 anonim válasza:
És ez az egy ok nem orvosolható?Ugye nem valami viszonzatlan szerelem?
Ha tényleg komoly,legalább ide írd ki,hogy kiönthesd magadból és lásd mások véleményét.
Az nem jó ha magadbatartod!
33/78 anonim válasza:
Akkor zárkózz be és hisztizz ott magadnak.
34/78 anonim válasza:
a kérdésedre válaszolva pedig:anya észre se venné,ha egy 7-re eltünök azt sem.max,hogy pás állapotba nem tud kie belekötni.
35/78 A kérdező kommentje:
Úgyse értenétek, mert "csak 15 vagy" :)
Mert itt mindenki annyira odavan magától
2011. júl. 23. 22:27
36/78 anonim válasza:
hát elég kevés empátia szorult a legtöbb ide íróba,de azért akad aki tényleg segíteni akar.Én meghalgatnám.Úgyse tudjuk ki vagy:)
37/78 anonim válasza:
Egyébként ha nagyon magad alatt vagy és nincs kiel megbeszélned,akkor felhívhatnál egy ssegélyvonalat is.Ott névtelenül elmondhatnád mi a gond és megpróbálnának segíteni,de néha az is jó ha kibeszélheted magadból.
38/78 A kérdező kommentje:
Kibeszéltem magamból már vagy 1000x azzal az 2 barátommal....
2011. júl. 23. 22:31
39/78 anonim válasza:
Nem, hanem voltunk mi is 15 évesek, én is előadtam a világfájdalmas szenvedő pofát és a mai eszemmel tudom, hogy mekkora butaság volt, ahelyett hogy mentem volna a haverokkal hülyéskedni. Az egyik emlékezetes esetről (amikor meg voltam győződve arról, hogy mindenki idióta és idegesítő körülöttem) ma az a véleményem, hogy anyám csodálatos volt, hogy nem kevert le két akkora nagy maflást, hogy helyretegyen. Az akkori problémáim ma meg olyannak tűnnek mint a lepkef.ng.
40/78 anonim válasza:
De akkor meg mit vársz tőlünk, ha minden szót úgy kell harapófogóval kihúzni belőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!