Szülők, mit gondolnátok, ha a lányotok bezárkózna a szobájába 1-2 napra?
Úgy értem, hogy le se menne enni a konyhába, semmi. Nem is látnátok.
Nem akarom, hogy aggódjanak, de nagyon elegem van az emberekből, senkit nem akarok látni egy ideig.
15/L
De valami konkrét dolog biztosan történt, ami miatt erre a döntésre jutottál. Mi volt az?
Írhatsz privit is, ha itt nem akarod részletezni.
Talán jobb lesz így, mert ma is majdnem elszakadt a cérna...
Ha én kiborulok, annak nem lesz jó vége :S Török, zúzok.. Jobb esetben csak magamban teszek kárt
Szerintem ez a 15 éves "kamaszkór" amikor a gyerekek ennyi idősen magukra akarják vonni a figyelmet,nincs igazából semmi bajuk csak unják az életüket és azt akarják hogy rájuk figyeljenek,miközben ezt ők észre sem veszik. Én is voltam 15 éves tudom mit érzel. Azt hiszed minden rossz,eleged van mindenből lassan meg is akarsz majd halni de hidd el majd túl leszel rajta. Ha ahhoz van kedved zárkózz be nyugodtan,szerintem a szüleidnek is jobb ha nem készíted ki őket idegileg.
Én a helyedben inkább elmennék a haverokkal valahova (persze gondolom neked nincsenek mert akkor nem lennél depressziós) vagy elmennék dolgozni,ha nyár van és sz*r az idő legalább értelmesen töltsd el.
Nem kell rám figyelniük, a társaságukra sem vágyom.
Barátokra sincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!