Szülők, mit gondolnátok, ha a lányotok bezárkózna a szobájába 1-2 napra?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy le se menne enni a konyhába, semmi. Nem is látnátok.
Nem akarom, hogy aggódjanak, de nagyon elegem van az emberekből, senkit nem akarok látni egy ideig.
15/L
2011. júl. 23. 21:58
22/78 A kérdező kommentje:
Az 1 dolog, hogy meg akarok halni, de megint ott tartok, mint kb 2-3 évvel ezelőtt.
Akkor is tettig fajult, talán majd most sikeresebb lesz
2011. júl. 23. 22:21
23/78 anonim válasza:
Konkrét okod nincs, csak eleged van belőlük. Akkor ez biza kamaszhiszti, akkor is ha szerinted nem az. Szerintem is a szüleidnek lesz jobb, ha pár napig visszahúzódsz és nem a fancsali világfájdalmas képed kell nézniük.
24/78 anonim válasza:
15 évesen fúúú mennyi bajod lehet etetnek ,itatnak nem csinálsz semmit mi lesz később ? Ha dolgozni kell ?A főnök basztat (kilépni + nem fogsz mert az a pénz arra kevés lesz ,hogy éhen halj ) jönnek a csekkek mi lesz akkor felkötöd magad ? csak nem! menny le haverokhoz vagy akármi nyár van suli nincs élj
25/78 A kérdező kommentje:
Jó oké van konkrét okom, de semmi köze a szüleimhez. És ez az 1 ok miatt vagyok ilyen
2011. júl. 23. 22:22
28/78 A kérdező kommentje:
Nem megyek dokihoz.
2011. júl. 23. 22:23
30/78 anonim válasza:
Akkor mi a fenét akarsz? Segítséget nem akarsz, senki ne szóljon hozzád, elzárkózol a családodtól (akiknek nincs köze a kiváltó okhoz)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!