Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori az hogy egy...

Mennyire gyakori az hogy egy családban a vér szerinti testvérek szemszíne különbözik?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 13:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
hugomnak kék. nekem pedig az egyik szemem teljesen kék a másiknak meg a fele kék -fel barna-zöld-arany(mindenfényben más) és a folt csak nő benne.
2011. júl. 23. 13:59
 12/23 anonim válasza:
Nálunk mindkét szülőnek barna a szeme, és minden gyereknek kék :)
2011. júl. 23. 14:05
 13/23 anonim ***** válasza:
előző: a négy nagyszülőből valamelyik kékszemű!
2011. júl. 23. 14:13
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyakori. Mi 4-en vagyunk testvérek,hármunknak barna szeme van az öcsémnek pedig kék. A szüleimnek is barna szemük van,amikor megszületett az öcsém mindenki azt hitte hogy elcserélték a kórházban vagy más az apja pedig nem. Anyum részéről a papámnak volt kék szeme,teljesen úgy nézett ki kiskorában mint az öcsém.
2011. júl. 23. 14:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Én kék szemű vagyok a húgom barna szemű. A fiamé barna a lányomé kék. A fiam tiszta apja, a lányom meg kicsi én.
2011. júl. 23. 15:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori. Oten vagyunk testverek, a noverem es ket batyam barna szemu, harmadik batyam kek, en zold szemu vagyok. Es igen, egy apukatol szarmazunk :P
2011. júl. 23. 15:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem zöld, bátyámnak sötét barna, majdnem fekete, anyáméknak világosbarna:)
2011. júl. 23. 15:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Öcsémé és szüleimé, 3 nagyszülőmé barna, csak egyik nagyapámé és az enyém kék. Szóval tőle örököltem :)
2011. júl. 23. 15:23
 19/23 anonim ***** válasza:
hú az osztálytársamnak sötét barna a szeme, és egyszer találkoztam az édestestvérével, akinek világító világos gyönyörű kék szeme volt: o
2011. júl. 23. 16:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem van két barátnőm, kétpetéjű ikrek, tehát annyira hasonlítanak, mint a tesók, de ők még annyira SEM. Egyikük sötétszőke hajú, kék szemű, másik sötétbarna hajú, barna szemű. A testfelépítésük is más.
2011. júl. 23. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!