Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fogja akadályozni a...

Nem fogja akadályozni a barátságunkat, ha a stílusunk különbözik?

Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátnőm, de nyolc évnyi barátság után kijelentette, hogy már nem én vagyok a legjobb barátnője és utál. Még a szülinapi ajándékát is visszaadta. Ennek már egy hónapja, nem is beszéltem vele. De eközben volt mégegy barátnőm, akivel nem beszéltem egy éve. De most újra összebarátkoztam vele, ezek után még lehet ebből legjobb barátság? Meg a stílusa emo és az enyém nem, nincs különösebb bajom az emokkal. SEGÍTSETEK!
2009. júl. 28. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
A barátság nem szelektál stílus, vallás, semmi más alapján.
2009. júl. 28. 00:29
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Legyen már egy minimális tartásod!

Ha egyszer valaki a szemedbe mondta, hogy utál, mit akarsz még tőle??!!

Hanyagold!!

2009. júl. 28. 00:37
 3/5 anonim válasza:
100%
az én legjobb barátnőm rocker én meg discos vagyok xDD
2009. júl. 28. 01:19
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor azt hiszem megkaptam a választ, a stílusunk különbözése nem álhat a barátságunk közé, a volt legjobb barátnőmet meg elfelejtem.
2009. júl. 28. 01:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is kulonbozo stilusu baratnoim vannak :)) Bar ritkan talalkozunk, mert csaladom van, de ok is meg en is a "legjobb" baratnoknek modjuk egymast.

Nekunk is voltak nehezsegeink, de megbeszeltuk, hogy ki, hogy es, miert gondolja igy ahogy.

Ezt javaslom neked is, ha megtudjatok beszelni, es tul tudtok lepni a serelmeken, akkor meg lehettek a "legjobb" baratnok! ;)

2009. júl. 28. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!