Hogy tudassam a szüleimmel, hogy van barátnőm vagy hogy ne nyitogassanak be a szobámba mert "azt" csinálom?
Nálam is ez van...Mindig rámtörik az ajtót kopogás nélkül...tesóm is,anyám is.. apa kopog egyet és már nyitja is az ajtót :D Sógorom szokott kitartóan kopogni és várni az ajtó előtt amíg ki nem nyitom vagy ordítok hogy gyere nyugodtan :DDD
18 éves vagyok és igen néha engem is idegesít ha rám törnek,pláne ha anyu szabadságon van...Akkor 5 percenként tuti rámtöri az ajtót valami indokkal :D
Már hozzászoktam mondjuk,de majd lassan bevezetem őket is a kopogás rejtelmeibe :D
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:39
Nekem is ha szabadságon van, meg hétvége van és "ráér", folyton benyit valami hülye indokkal. Kiakasztó...
Már évek óta gondolkozok a zárban (ugyanis nem zárható az ajtóm), de a szüleim nem értenék meg, én meg egyedül nem tudom megoldani, mivel lány vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!