Mit gondoltok azokról a szülőkről akik szájra puszit adnak a gyereküknek? Ti is adtok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 21:25
21/29 anonim válasza:
Én is furcsának tartom. Ha lesz gyerekem én nem fogom rászoktatni az biztos.
22/29 A kérdező kommentje:
Kedves 22:23-as! Akkor te 15 évesen szültél?
2011. júl. 20. 23:46
23/29 anonim válasza:
Én azt gondolom erről, hogy nem normális dolog. Szájra puszi 1 személynek "jár", aki a partnerünk. Aki másképp gondolja, menjen el orvoshoz inkább! Sosem adnék a gyerekemnek !! Sem fiúnak, sem lánynak, sem amikor kicsi, sem amikor nagyobb.
24/29 anonim válasza:
borzalmas szokás! nekünk soha nem adtak a szánka puszit , én sem fogok a gyerekeimnek.
25/29 anonim válasza:
Itt sok olyan válaszoló van,akinek még nincs is gyereke, Ők vannak a legjobban elborzadva! Na kiváncsi leszek, ha lesz sajátotok és a gyereketek magától ad a szátokra puszit, tök magától, akkor majd mit csináltok? Ellökitek?
Nekem kisebb gyerekeknél ez természetes, én is adok néha a szájára. Inkább arcra, d néha szájra. Másnak viszont nem engedem, hogy szájon puszilja, az csak az én meg az apkuk kiváltsága. A gyerekek alakították így, nem mi, akkor bennük már 6 hónaposan megérett a szexualitás??? :)))
26/29 anonim válasza:
Ha lesz gyerekem nem lököm el, hanem rávezetem, hogy oda ne adjon puszit. Ennyi. Van millió hely, ahova lehet még adni, igazából mindenhova, kivéve a száj...
28/29 anonim válasza:
Még a hideg is kiráz ettől a dologtól ..
29/29 anonim válasza:
Én is egész életemben undorítónak tartottam, a szüleim nem pusziltak soha szájon, imádom őket, de nekem sem jutott eszembe soha. De 2 hónapos a lányom, és ahogy a kórházban a kezembe adták és egyedül hagytak vele, megpuszilgattam a kis arcát, a szájára is adtam, és azóta is meg szoktam ott is puszilni. Teljesen természetes dolog. Akkor érzi át ezt az ember, ha már van saját gyereke :) Mert addig lehet hogy gondoltok valamit, de a gyakorlatban már nem úgy fogjátok csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!