Mit gondolsz az olyan szülőkről, akik így nevelik a lányukat? Szerintem nagyon túlzás!
A nagyobbik lányukat úgy engedték el fagyizni a 10 perccel arrébb lévő fagyizóba, hogy az apjuk mögöttük ment kb 5 méterrel.
A lány nem barátkozhatott oviban, általános iskolában fiúkkal.
Megnézi az anya, hogy a gyerek kivel msn-ezik, és ha fi, letörölteti a partnerlistáról.
Nem tudja, mi az a szex. Egyszer azt mondta nekem, hogy ő és a testvére "egy szexből valók".
Múltkor voltam náluk, és a nagylány egész délután csak a szobájában ült és rajzolt. Olyan, mint egy zombi... Szinte nem is mosolyog, nincsenek barátai. Anime-meséket néz, és azokba a figurákba szerelmes, róluk áradozik mindig.
szerintem ez baromi nagy túlzás az ismerősöm részéről. Sajnálom a lányokat nagyon. A nagyobbik most 16 éves, a kisebbik pontosan nem tudom, de kb 10 éves lehet.
Szülőkkel nem tudsz beszélni?
Vagy a lányokat elhívni valamilyen közös programra, ahol a szülők nincsenek ott?
Pl. könyvtárlátogatás, matekkorrepetálás, vagy hasonló?
És ott elkezdenéd magyarázni nekik a világ dolgait?
A 'sex' szót egyébként tutira az angolból fordította le szegény, mert ott azt jelenti hogy "nem" (tehát hogy férfi-e vagy nő).
Én 38 éves anyuka vagyok.Emlékszem amikor általános iskolába jártam volt egy lány osztálytársam akinek volt egy nővére aki akkor lehetett 17-18 éves..Ők nekik is ilyen életük volt.Az osztálytársam csak úgy jöhetett iskolába,hogy vagy az anyja vagy az apja hozta és vitte(már nyolcadikosok voltunk) Ha belegondolok csak a nevére emlékszem..Soha nem tudtuk megismerni őket.Sosem volt lent a játszótéren,hogy velünk játsszon,soha egy buliba sem jöhettek el.Az eredmény az lett,hogy egy nap arra mentünk haza,hogy az osztálytársam nővére kiugrott a hetedik emeletről.Azonnal meghalt..Hogy mi lett sz osztálytársammal nem tudom.Még abban a hónapban elköltöztek..Azóta sem tudom,hogy él-e egyáltalán..
Sajnáltuk a lányokat nagyon..
Remélem a te ismerőseid közül egyik sem tesz meg egy ilyen lépést..
De nem normális dolgokat rajzol, mint pl egy fa, vagy park vagy ilyesmik. Anime-figurákat, és komolyan szerelmes beléjük! nem k*rválkodnia kéne, hanem normális életet élnie...
Az anyjával már beszéltem erről. 100%-osan meg van győződve arról, hogy ez normális.
Igazából nem szeretnék a lánnyal kettesben elmenni valahova, mert belőlem is kiszívja az életet amikor beszélgetek vele .. :(
öcsém..ki az a hülye aki így neveli a gyerekeit? :S
arra nem figyelnek a szülők h elcseszik a saját gyerekeik életét? én még ekkora hülyeséget tényleg nem hallottam. szerintem ezek az emberek nem normálisak. igaz nekem 2 fiam van de ilyet nem csinálnék soha...feleségem most kiakadna rajtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!