Mit gondolsz az olyan szülőkről, akik így nevelik a lányukat? Szerintem nagyon túlzás!
A nagyobbik lányukat úgy engedték el fagyizni a 10 perccel arrébb lévő fagyizóba, hogy az apjuk mögöttük ment kb 5 méterrel.
A lány nem barátkozhatott oviban, általános iskolában fiúkkal.
Megnézi az anya, hogy a gyerek kivel msn-ezik, és ha fi, letörölteti a partnerlistáról.
Nem tudja, mi az a szex. Egyszer azt mondta nekem, hogy ő és a testvére "egy szexből valók".
Múltkor voltam náluk, és a nagylány egész délután csak a szobájában ült és rajzolt. Olyan, mint egy zombi... Szinte nem is mosolyog, nincsenek barátai. Anime-meséket néz, és azokba a figurákba szerelmes, róluk áradozik mindig.
szerintem ez baromi nagy túlzás az ismerősöm részéről. Sajnálom a lányokat nagyon. A nagyobbik most 16 éves, a kisebbik pontosan nem tudom, de kb 10 éves lehet.
Szerintem is túlzás. Főleg, amit az anime szereplőkről mondtál, hogy tényleg szerelmes beléjük. Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, ha a szülőknek érvelnél, de ha ez sehogyan sem válik be, hívd el a lányokat mondjuk egy kirándulásra, fagyizni vagy valami ilyen helyre. Ha elég közeli ismerősök vagytok, biztos elengedik őket veled. Aztán kérdezgethetsz tőlük, ezekről a témákról, és ha rosszul tudják, vagy nem tudják, magyarázd el nekik :) Persze ne rögtön egyszerre mindent, hanem mondjuk kéthetente szervezzetek egy ilyen közös délutánt. persze beszélgessetek másról is :) Biztosan hálásak lesznek neked.
A másik meg: Engem is érdekelne, hogy mit mondtak a nagylánynak mikor megjött neki?
Azt nem tudom, hogy mit mondtak neki, amikor megjött, ez nem került szóba.
Szerintem az a normális kamaszkor, amikor kb 2 naponta a barátaikkal találkoznak a téren és dumálnak, esetleg vízipipáznak, zenét hallgatnak együtt..
Szerinted mennyivel lesz jobb neki, hogy majd egyszerre zúdul rá az egész világ mocska? érdekes. Én tudtam mindent, tudom mi folyik ebben a világban, tudom mi megy pl itt Budapesten is, hogy bárkit megölnek 10 ezerért. Én tisztában voltam anno is ezekkel. Ő nincs. Melyik a jobb?
16:46
Az utóbbi, ha már választani kell....
Én 21 éves leszek idén, keresztény szellemben neveltek. Bárkivel barátkozhatok, aki nem erkölcsileg züllött, nem ellenőrzik a barátaimat, bíznak bennem, mert mindig elmondom az Édesanyámnak, ha kétségeim támadnak. Sosem voltam még diszkóban, a cigarettát és az italt már kipróbáltam, de még alkalmakkor sem csinálom. Engem is féltenek, de nálunk ott a bizalom, tudják, hogy nem fogok olyat csinálni. Az "olyat"-ot érthetjük dőlt betűkkel is.
Én talpraesettnek tartom magam, van rálátásom a világra, annak ellenére, hogy még nem buliztam, és a legtöbb kortársamtól különbözik az életem. De ettől több szigor NEM SZABAD. Így is rendes ember lettem. Amúgy az animékon csodálkozom, vannak "szép" darabok.
Szóval összegezve nem tartom normálisnak, lelkileg sérült lesz. Sőt, már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!