Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az olyan szülőkrő...

Mit gondolsz az olyan szülőkről, akik így nevelik a lányukat? Szerintem nagyon túlzás!

Figyelt kérdés

A nagyobbik lányukat úgy engedték el fagyizni a 10 perccel arrébb lévő fagyizóba, hogy az apjuk mögöttük ment kb 5 méterrel.

A lány nem barátkozhatott oviban, általános iskolában fiúkkal.

Megnézi az anya, hogy a gyerek kivel msn-ezik, és ha fi, letörölteti a partnerlistáról.

Nem tudja, mi az a szex. Egyszer azt mondta nekem, hogy ő és a testvére "egy szexből valók".

Múltkor voltam náluk, és a nagylány egész délután csak a szobájában ült és rajzolt. Olyan, mint egy zombi... Szinte nem is mosolyog, nincsenek barátai. Anime-meséket néz, és azokba a figurákba szerelmes, róluk áradozik mindig.

szerintem ez baromi nagy túlzás az ismerősöm részéről. Sajnálom a lányokat nagyon. A nagyobbik most 16 éves, a kisebbik pontosan nem tudom, de kb 10 éves lehet.

2011. márc. 21. 16:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%

16.22:

régen sem neveltek minden lányt zombinak. Sőt, régen az ő korában a lányok kb. 60%-a már férjnél volt (nyilván tudta, mi a szex). A kurv.álkodás és a világtól való totális elzárás között azért megvan az egész széles átmenet. És nagyon nagy baj az, ha egy 2 év múlva nagykorú ember nincs tisztában az élet alapvető dolgaival (ami közé a szex is beletartozik). Sokkal de sokkal nagyobb koppanás lehet belőle, mintha néhányszor berúgna a diszkóban. A mai gátlástalan világban kb. mindenki úgy ki fogja használni őt, mint a rongyot.

2011. márc. 21. 16:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg úgy gondolja a lány, hogy egy szexből származnak...
2011. márc. 21. 16:26
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Engem is így neveltek, jó picit hülyének néztek kezdetben mindenhol, de aztán megszokták, hogy nem vagyok az a törtető átlag. Ilyen emberek is kellenek. S már jócskán felnőttem azóta, és tudom, hogy mi az a szex.
2011. márc. 21. 16:29
 14/30 anonim ***** válasza:
41%
Lehet, hogy elhibázott ez a nevelés, de megértem őket maximálisan. Hihetetlenül lazák manapság az erkölcsök, szabadjára vannak engedve a gyerekek. A szülőknek a mai munkatempó mellett nincs idejük gyereket nevelni, és ez látszik is. Néhány koraérett társuk veszi át a szülő szerepét, és így születnek meg a minikurwák és minibűnözők, semmirekellők. Meg lehet nézni a mai korosztályt, ki ne féltené ettől a gyerekeit? Ezért senkit sem lehet hibáztatni. Szomorú ez a túlzás, de reális félelemből fakad. Legalább ők megpróbálnak valamiféle szülői mintát adni, nem csak odateszik a gyereket a világba, aztán majd lesz belőle valami.. vagy nem.
2011. márc. 21. 16:30
 15/30 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a gyermekvédelmet kéne megkeresned, és megkérdezni, hogy mit tudsz segíteni. Ha mást nem, legalább tudjanak róla, hogy gáz van a családnál. Az a baj, hogy az ilyen szerencsétleneken senki nem segít, csak mindenki szörnyülködik. Aztán vagy a zárt osztályon végzik vagy a Dunában.
2011. márc. 21. 16:31
 16/30 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez nagyon nem normális dolog!

16 évesen már illene felvilágosítani a lányt, nem? Még ha nem is engedik fiúzni vagy bulizni, azért durva, hogy nem tudja hogy születik a gyerek! Mit mondtak neki, mikor először megjött neki?!

Lehet, azt tervezik, hogy majd 18 évesen szépen előadnak neki mindent ezekről a dolgokról, és onnantól kezdve a lányunk normális életet élhet majd, hipp-hopp felnőtt lesz. Szerintem a lány első reakciója az lesz, hogy elutasítja az új dolgokat, visszamenekül a fantáziavilágába, mert azt legalább ismeri! Ha eddig nem mert szóba állni senkivel, később sem fog.. Hiszen nem tudja, hogyan kell barátkozni, beszélgetni, stb..

Iskolában nem közösítik ki?

Szerintem ennek a lánynak soha nem lesz normális élete, köszönhetően a szülőknek..

2011. márc. 21. 16:35
 17/30 A kérdező kommentje:

16:30

Engem már 14 évesen elengedtek bárhova, bármeddig. Nem lettem k*rva, nem vagyok bűnöző, hanem egy TALPRAESETT normális ember lett belőlem.

2011. márc. 21. 16:35
 18/30 anonim ***** válasza:
80%

Egyszer úgyis elkerül otthonról. Vagy egyetem miatt, vagy később munka miatt. Akkor meg majd jönnek a bajok, mert rajta fognak nevetni, vagy épp ki fogják használni szegényt.

Én ezzel érvelnék a szülőknek. Ha ők maguk magyarázzák el szépen a szex és védekezés témát jobban fog járni a lány, mintha egyszer hiányos tudással kezdene párkapcsolatba/egy éjszakás kalandba.

21/L

2011. márc. 21. 16:36
 19/30 A kérdező kommentje:
Én már mondtam az anyjának mindent, szerinte ők a tökéletes szülők
2011. márc. 21. 16:37
 20/30 anonim ***** válasza:
72%

Meséljek?

Hasonlóan nevelkedtem, én és az ikertestvérem, most 30 évesek vagyunk (nők - egy sexből :)).

2011. márc. 21. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!