Mit gondolsz az olyan szülőkről, akik így nevelik a lányukat? Szerintem nagyon túlzás!
A nagyobbik lányukat úgy engedték el fagyizni a 10 perccel arrébb lévő fagyizóba, hogy az apjuk mögöttük ment kb 5 méterrel.
A lány nem barátkozhatott oviban, általános iskolában fiúkkal.
Megnézi az anya, hogy a gyerek kivel msn-ezik, és ha fi, letörölteti a partnerlistáról.
Nem tudja, mi az a szex. Egyszer azt mondta nekem, hogy ő és a testvére "egy szexből valók".
Múltkor voltam náluk, és a nagylány egész délután csak a szobájában ült és rajzolt. Olyan, mint egy zombi... Szinte nem is mosolyog, nincsenek barátai. Anime-meséket néz, és azokba a figurákba szerelmes, róluk áradozik mindig.
szerintem ez baromi nagy túlzás az ismerősöm részéről. Sajnálom a lányokat nagyon. A nagyobbik most 16 éves, a kisebbik pontosan nem tudom, de kb 10 éves lehet.
16.22:
régen sem neveltek minden lányt zombinak. Sőt, régen az ő korában a lányok kb. 60%-a már férjnél volt (nyilván tudta, mi a szex). A kurv.álkodás és a világtól való totális elzárás között azért megvan az egész széles átmenet. És nagyon nagy baj az, ha egy 2 év múlva nagykorú ember nincs tisztában az élet alapvető dolgaival (ami közé a szex is beletartozik). Sokkal de sokkal nagyobb koppanás lehet belőle, mintha néhányszor berúgna a diszkóban. A mai gátlástalan világban kb. mindenki úgy ki fogja használni őt, mint a rongyot.
Szerintem ez nagyon nem normális dolog!
16 évesen már illene felvilágosítani a lányt, nem? Még ha nem is engedik fiúzni vagy bulizni, azért durva, hogy nem tudja hogy születik a gyerek! Mit mondtak neki, mikor először megjött neki?!
Lehet, azt tervezik, hogy majd 18 évesen szépen előadnak neki mindent ezekről a dolgokról, és onnantól kezdve a lányunk normális életet élhet majd, hipp-hopp felnőtt lesz. Szerintem a lány első reakciója az lesz, hogy elutasítja az új dolgokat, visszamenekül a fantáziavilágába, mert azt legalább ismeri! Ha eddig nem mert szóba állni senkivel, később sem fog.. Hiszen nem tudja, hogyan kell barátkozni, beszélgetni, stb..
Iskolában nem közösítik ki?
Szerintem ennek a lánynak soha nem lesz normális élete, köszönhetően a szülőknek..
16:30
Engem már 14 évesen elengedtek bárhova, bármeddig. Nem lettem k*rva, nem vagyok bűnöző, hanem egy TALPRAESETT normális ember lett belőlem.
Egyszer úgyis elkerül otthonról. Vagy egyetem miatt, vagy később munka miatt. Akkor meg majd jönnek a bajok, mert rajta fognak nevetni, vagy épp ki fogják használni szegényt.
Én ezzel érvelnék a szülőknek. Ha ők maguk magyarázzák el szépen a szex és védekezés témát jobban fog járni a lány, mintha egyszer hiányos tudással kezdene párkapcsolatba/egy éjszakás kalandba.
21/L
Meséljek?
Hasonlóan nevelkedtem, én és az ikertestvérem, most 30 évesek vagyunk (nők - egy sexből :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!