Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a szülőkről akik szájra puszit adnak a gyereküknek? Ti is adtok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 21:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem egészséges szàjon puszilni a kis gyerekeket.
2011. júl. 20. 21:34
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
Ja, már kb. százszor megkérdezték ezt a kérdést, mint a többi "szídjunk együtt másokat" típusúakat is.
2011. júl. 20. 21:35
 13/29 anonim ***** válasza:
Nekem az oroszok jutnak eszembe, ott csókolják egymást szájon köszöntéskor.
 14/29 anonim ***** válasza:
76%
Igazából engem kiráz tőle a hideg, ha látom, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Én sem adok soha az 5 éves gyerekemnek a szájára puszit, és akkor sem adtam oda, ha kisebb volt, mert az én felfogásomban az nem odavaló szülő és gyerek között. 29N
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés valószínűleg megint akkora vitát fog kiváltani, mint mikor nem is olyan régen feltették. A sok okostojás akkor is szidta egymást, mint a bokrot, meg undorodott, meg nyafogott, meg hisztizett ezen. Úgyhogy érdekes kérdésnek ígérkezik. :D

Én nem hiszem, hogy ha lesz gyerekem, a szájára fogok puszikat adni, nem vagyok egy szájra puszilós, de aki ad, az ad. Semmi baja nem lesz tőle a gyereknek. Nekem volt olyan rokon, aki egész pici koromban adott, túléltem, semmi burkolt szexuális jelleg nem volt benne, nem zuhantam meg lelkileg, csak utáltam, mert hagyma szaga volt. Ennyi.

2011. júl. 20. 21:37
 16/29 anonim ***** válasza:

Nekem kisbabám van, én néha én adok a pici szájacskájára puszit, mert az olyan "meghittebbé" teszi az anya-gyermek kapcsolatot. Még csak 7 hónapos, de leállok ezzel még idejében. Egy éves kora körül. Nekem ez természetesnek tűnik. Olyan jó cuppogni együtt :))

Ám de mikor a lassan 11 éves unokaöcsém szájonpuszilja az anyját, s az anyja is őt... na, az már nem normális dolog! Szerintem ezt már rég abba kellett volna hagyni...

2011. júl. 20. 21:40
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom, hogy lehetne undorító szájon puszilni egy gyereket :O Amúgy sztem semmi furcsa nincs a szájrapusziban. Nekem a szomszéd gyerek adott mindig a számra puszit, mikor még kicsi volt :D 20L
2011. júl. 20. 21:41
 18/29 Draug válasza:
65%

Engem kirázott volna a hideg, ha a szüleim szájon akartak volna puszilni... és én sem fogom soha a gyerekemet. De akinek jó, csinálja. Nem ítélem el érte, csak engem ne akarjon így puszilgatni... az én ajkaim hadd maradjanak csak meg a páromnak :P

21/f

2011. júl. 20. 21:42
 19/29 anonim ***** válasza:
a párom orosz, náluk ez természetes.
2011. júl. 20. 22:16
 20/29 anonim ***** válasza:
61%

Van egy kétéves lányom és egy 9 hónapos fiam. Nekik szájra puszi van , a 16 éves lányomnak pedig arcra :-)

31.N

2011. júl. 20. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!