Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolt. Meg tegyem?

Megerőszakolt. Meg tegyem?

Figyelt kérdés

Már 2 éve.Ő boldogan él ma is,én még mindig szenvedek.A rendőrség lezárta az ügyet.

Akkoriban erősen gondolkodtam rajta,hogy megveretem,miután kiderült,hogy szabadon távozhat.Nagyon erős gyűlőleletet érzek iránta,hogy így kellett elvesztenem a szüzességem és ilyen lelki sebeket hagyott bennem.Végül úgy döntöttem akkoriban,hogy hagyom.

Most itt a lehetőség,hogy egy életre megtanulja a leckét.

Úgy érzem,megérdemli és a rendőrség amúgy sem gondolna rám 2 év után,hogy esetleg az "én művem".

Viszont a másik felem azt súgja,hogy majd megkapja az élettől.

Ne kérdezzetek a részletekről.

Köszönöm előre is 19/L

2011. júl. 20. 20:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
"elfutnának és eltakarnák az arcukat" Na azért ha ennyivel meg lehetne úszni a dolgot akkor már nem is tudom hol lennénk...
2011. júl. 21. 12:07
 42/46 anonim ***** válasza:
megveretés még rendben, én is megtenném, csak arra vigyázz, nehogy túlzásba vigyék a verést. a másik, ha már ennyire súlyos depressziód van, lehet, hogy jobban fogod érezni magad, de a lelki sebeken nem fog javítani. ehhez tényleg orvos kell... Kitartást:) és írd meg, hogy döntöttél!
2011. júl. 21. 12:28
 43/46 anonim ***** válasza:
94%
A családjában, munkahelyén és ott is ahol sportol, tennék arról, hogy emgtudják, hogy mit tett. Pletykáljanak róla minél többen, így szembesülhet a tettével. Egy normális társadalom ki is taszítja az ilyeneket.
2011. júl. 21. 21:01
 44/46 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyobb büntetés lenne neki, hogy mindenkinek elmondod.
2011. júl. 22. 14:51
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

és ha elmondja ki hinne neki? Vagy hogy mondja el? Menjen be oda ahol dolgozik, vagy ahol sportol,hogy esetleg összefusson vele? Vagy telefonáljon,hogy xy megerőszakolt?Ez nonszensz.

Kedves kérdező, hogy-hogy szabadon távozhatott?

2011. júl. 22. 20:20
 46/46 anonim ***** válasza:
37%

Kedves Kérdező! Ne haragudj, de nekem a válaszaidból egyre inkább az derül ki, hogy te csalódott nőként bosszút akarsz állni egy pasin, akinek nem kellettél. Oké, nem kérdeztünk a részletekről...

De! Aki nemi erőszak áldozata lesz, az először is, keresi és igénybe veszi szakember segítségét, hogy minél előbb képes legyen lelkileg túlesni a traumán. Másodszor, egy bűncselekményt nem bűncselekménnyel akar megtorolni.

Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy te a csalódásodat akarod megtorolni, és ehhez jó ürügy a nemi erőszak. Nekem már az elején fura volt, hogy egyértelmű bűncselekmény után, valaki kisétálhat a rendőrségről minden következmény nélkül, és sem te, sem a családod nem tesz semmit azért, hogy ez ne így legyen. Te éppen, hogy nem szabadulni akarsz ettől az eseménytől, hanem egyre jobban belelovalod magadat. Figyeled a pasit, mindent tudsz róla... Biztos, hogy tényleg az történt, amit itt leírtál?

2011. júl. 22. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!