Megerőszakolt. Meg tegyem?
Már 2 éve.Ő boldogan él ma is,én még mindig szenvedek.A rendőrség lezárta az ügyet.
Akkoriban erősen gondolkodtam rajta,hogy megveretem,miután kiderült,hogy szabadon távozhat.Nagyon erős gyűlőleletet érzek iránta,hogy így kellett elvesztenem a szüzességem és ilyen lelki sebeket hagyott bennem.Végül úgy döntöttem akkoriban,hogy hagyom.
Most itt a lehetőség,hogy egy életre megtanulja a leckét.
Úgy érzem,megérdemli és a rendőrség amúgy sem gondolna rám 2 év után,hogy esetleg az "én művem".
Viszont a másik felem azt súgja,hogy majd megkapja az élettől.
Ne kérdezzetek a részletekről.
Köszönöm előre is 19/L
Sajnálom...
A tapasztalataim alapján valóban megkaphatja az élettől, de Te is hozzá segítheted. :) Persze ésszel!!! Nehogy még Te szívd meg ezt is.
Mondjuk nem is kell elverni, lehet, hogy elég, ha jól tökön rúgják. Úgy istenigazából
Az ilyen dolgokat nem bízzuk a véletlenre,vagy az életre..:)
Akkor van csak baj,ha a sünök elkapják a tetteseket..ugyanis pont a tetteseknek nem áll érdekükben félholtra verni a srácot,ha köpnek,akkor szarban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!