Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolt. Meg tegyem?

Megerőszakolt. Meg tegyem?

Figyelt kérdés

Már 2 éve.Ő boldogan él ma is,én még mindig szenvedek.A rendőrség lezárta az ügyet.

Akkoriban erősen gondolkodtam rajta,hogy megveretem,miután kiderült,hogy szabadon távozhat.Nagyon erős gyűlőleletet érzek iránta,hogy így kellett elvesztenem a szüzességem és ilyen lelki sebeket hagyott bennem.Végül úgy döntöttem akkoriban,hogy hagyom.

Most itt a lehetőség,hogy egy életre megtanulja a leckét.

Úgy érzem,megérdemli és a rendőrség amúgy sem gondolna rám 2 év után,hogy esetleg az "én művem".

Viszont a másik felem azt súgja,hogy majd megkapja az élettől.

Ne kérdezzetek a részletekről.

Köszönöm előre is 19/L

2011. júl. 20. 20:57
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
97%
Ez önbíráskodás neked lenne bajod belőle, de ha büntetlenül meg lehetne úszni, én kiherélném.
2011. júl. 20. 21:00
 2/46 anonim ***** válasza:
95%
Hogy az élet megbosszúlja-e azt nem lehet tudni,de ha neked van rá lehetőséged ne habozz!!!
2011. júl. 20. 21:01
 3/46 anonim ***** válasza:
84%
Nem kellett volna lezárni akkoriban az ügyet.Érthető a bosszuvágyad,de semmi értelme nem lessz.Vagyis attol függ mivel bosszulod meg...
2011. júl. 20. 21:01
 4/46 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem az élet megoldja...Sajnálnám, ha bajba kerülnél miatta. Nem hiszem, hogy megéri. És hidd el, nem biztos, hogy ő boldogan éli a világát.
2011. júl. 20. 21:02
 5/46 anonim ***** válasza:
95%

Sajnálom...

A tapasztalataim alapján valóban megkaphatja az élettől, de Te is hozzá segítheted. :) Persze ésszel!!! Nehogy még Te szívd meg ezt is.

Mondjuk nem is kell elverni, lehet, hogy elég, ha jól tökön rúgják. Úgy istenigazából

2011. júl. 20. 21:03
 6/46 anonim ***** válasza:
96%
De hát nem fogja tudni, hogy tőled kapta a veretést, úgy meg nem is olyan jó. Odaállnak hozzá és csak úgy megverik, ő meg majd pislog ki a fejéből, hogy miért kapta... De ha ennek ellenére is jól esne annak tudatában lenni, hogy megverték akkor: JUST DO IT!
2011. júl. 20. 21:03
 7/46 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sajnálom, eleve az szörnyü, ha valakit megerőszakolnak, az pedig még sulyosbit a helyzeten, hogy az első volt neked:( irtad h ne kérdezzünk részleteket. arra mégis kiváncsi lennék, hogy hogyan tudnál bosszut állni? ez a lényeg...:)
2011. júl. 20. 21:04
 8/46 anonim ***** válasza:
94%
a te helyedben én is így gondolnám, tedd meg... megérdemli
2011. júl. 20. 21:07
 9/46 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen dolgokat nem bízzuk a véletlenre,vagy az életre..:)

Akkor van csak baj,ha a sünök elkapják a tetteseket..ugyanis pont a tetteseknek nem áll érdekükben félholtra verni a srácot,ha köpnek,akkor szarban vagy.

2011. júl. 20. 21:08
 10/46 anonim ***** válasza:
94%
sajnálom ami veled történt:( a helyedben biztosan megveretném... nem kell az életre bízni mindent :D
2011. júl. 20. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!