Megerőszakolt. Meg tegyem?
Már 2 éve.Ő boldogan él ma is,én még mindig szenvedek.A rendőrség lezárta az ügyet.
Akkoriban erősen gondolkodtam rajta,hogy megveretem,miután kiderült,hogy szabadon távozhat.Nagyon erős gyűlőleletet érzek iránta,hogy így kellett elvesztenem a szüzességem és ilyen lelki sebeket hagyott bennem.Végül úgy döntöttem akkoriban,hogy hagyom.
Most itt a lehetőség,hogy egy életre megtanulja a leckét.
Úgy érzem,megérdemli és a rendőrség amúgy sem gondolna rám 2 év után,hogy esetleg az "én művem".
Viszont a másik felem azt súgja,hogy majd megkapja az élettől.
Ne kérdezzetek a részletekről.
Köszönöm előre is 19/L
Mit akarsz tenni? Mert hogy az a kérdésed, megtedd-e, vagy sem. MIT?
Nem a sérelmeidben akarok kutakodni, de hogy a bánatban távozhat valaki büntetlenül egy nemi erőszak után, főleg úgy, hogy egy 17 éves lány az áldozat? A szüleidnek ennyit ért az ártatlanságod, a női mivoltod, a testi és lelki sebeid? Hogyan törődhettetek ebbe bele?
Egészen biztos, hogy te egy nemi erőszak miatt akarsz bosszút állni, és nem azért, mert csalódtál abban a férfiban, akinek először odaadtad magad?
Nem vagyok önbíráskodáspárti, de ez esetben azt mondom, hogy nem bánnék vele kesztyűs kézzel, az biztos.
De nagyon vigyázz, nehogy lebukj és megint szívj miatta. Egyszer elég volt gondolom.
"majd megkapja az élettől"
Az élet része vagy kicsim :-) Ha nem kerülhetsz bajba, törleszz!
Nem hiszem, hogy ettől jobban éreznéd magad.
"a rendőrség amúgy sem gondolna rám 2 év után,hogy esetleg az "én művem"."
Hát, leírtad a netre, IP-vel, koroddal, időtávlatokkal.
Önbíráskodás, ha kiderül, csúnyán megütheted a bokád, ha a fazon pl. tolószékbe kerül, simán bevarrhatnak börtönbe is. Súlyos testi sértésnél azért előveszik, kik lehettek a haragosok, mi volt a motiváció, stb, plusz előbb-utóbb esélyes, hogy valaki patkánykodna és eljutnának hozzád.
Ettől függetlenül értelmes érvek ide vagy oda, ÉN valószínűleg nem nyugodnék, amíg épségben, szenvedéstől relatív mentesen él az a féreg. De meglehet, hogy más eszközökhöz folyamodnék, mint a ronggyá veretés.
Ismerőseimnek vannak alvilági kapcsolatai és ő intézné nekem.Este,mikor menne szórakozni egyedül,akkor történne meg.Rendőrség nem tudná elkapni,mert elfutnának utána egyből és lenne valami rajtuk,ami eltakarná az arcukat.
Egészen biztos,hogy megerőszakolt.
Ráadásul ami még jobban bosszant,hogy felesége van,gyereke és egyre feljebb jut mind a munkájában,mind a karrierében.
Pszichológuson sokat gondolkodtam már,de soha nem szántam rá magam.Valamiért szégyennek érzem.Pedig egyre rosszabb lesz a helyzet.Sokszor azon kapom magam,hogy miatta pityergek és hogy hogyan gyilkolnám meg.Pedig ehhez aztán tényleg nem lenne szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!