Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakolt. Meg tegyem?

Megerőszakolt. Meg tegyem?

Figyelt kérdés

Már 2 éve.Ő boldogan él ma is,én még mindig szenvedek.A rendőrség lezárta az ügyet.

Akkoriban erősen gondolkodtam rajta,hogy megveretem,miután kiderült,hogy szabadon távozhat.Nagyon erős gyűlőleletet érzek iránta,hogy így kellett elvesztenem a szüzességem és ilyen lelki sebeket hagyott bennem.Végül úgy döntöttem akkoriban,hogy hagyom.

Most itt a lehetőség,hogy egy életre megtanulja a leckét.

Úgy érzem,megérdemli és a rendőrség amúgy sem gondolna rám 2 év után,hogy esetleg az "én művem".

Viszont a másik felem azt súgja,hogy majd megkapja az élettől.

Ne kérdezzetek a részletekről.

Köszönöm előre is 19/L

2011. júl. 20. 20:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ha hosszútávon jót akarsz magadnak, inkább azon kezdj el munkálkodni hogy lezárd magadban ezt az ügyet, próbáld meg feldolgozni, mert fel fog emészteni így. Nem valószínű hogy jobb lenne ha bosszút állnál rajta, ugyanis akkor még a saját is szembe kellene nézned ,hogy te sem vagy jellem szempontjából különb nála- holott dehogynem-, mert ugyanúgy beletiporod a sárba, a pillanatnyi kielégülés végett, és ez mindegy hogy testi vagy lelki. Megértem hogy nem akarsz erről ismerősöknek beszélni, keresnék a helyedben egy jó szakembert,ha minden igaz minden nagyobb városban van ingyenes pszichológiai szaktanácsadás. Ne vedd el magadtól a lehetőséget hogy teljes, boldog életet élj, tudom hogy képes vagy ezen túllépni, de nyilván sok munka és idő... Erőt és kitartást kívánok ehhez.
2011. júl. 20. 21:12
 12/46 anonim ***** válasza:
7%

biztos megerőszakolt?

sok feljelentés után kiderül, hogy igazából a lány utána csak megbánta a szexet és nagyon félt...

2011. júl. 20. 21:13
 13/46 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Volt fél éve egy barátom,akiről nem hitte volna,de amikor "oda" értünk,elég erőszakos lett.Szerencsére nem erőszakolt meg,de csak egy hajszál híján,mert elrohantam a lakásából.Hozzáteszem meg is vert.Egy darabig titokban akartam tartani,de aztán szóltam a bácsikámnak,aki amolyan maffiózó,az a tipikus kopasz, nagydarab férfi..Szóval szóltam neki és pár hozzá hasonló barátjával meglátogatták az én volt barátomat.Kórházban kötött ki,de nem csinált ügyet belőle,mert ő járt volna rosszul. Azóta még csak hírét sem hallottam a srácnak.

18L

2011. júl. 20. 21:14
 14/46 anonim ***** válasza:
93%
ha úgy érzed, hogy ez segítene neked lezárni a múltnak azt a részét, akkor tedd meg.
2011. júl. 20. 21:15
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
21:13 szerintem itt a sok ismeretlen előtt felvállalná ha félna, és nem megerőszakolták vna.
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben néhány helyen elhinteném, hogy nemi erőszakoló, csak vigyázz óvatosan, nehogy becsületsértésért feljelentsen.
 17/46 anonim ***** válasza:
18%

Az élet ezerszer meg fogja büntetni őt, az önbíráskodással csak magadnak ártasz.

A legjobb, amit tehetsz, ha megmutatod neki, hogy nem sikerült tönkretennie, és éled tovább az életed.

2011. júl. 20. 21:16
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Megveretni valóban nem kéne. Viszont jól tökön rúgatni igen. Lehet, hogy még rá is jönne, hogy te "küldted", viszont bizonyítéka nem lenne rá.
2011. júl. 20. 21:16
 19/46 anonim ***** válasza:
73%
En nem veretném meg, hanem elébe àllnék és megtépném. Ebbõl nem hiszem, hogy bajod lehetne, vagy rugdosd meg ahol éred.
2011. júl. 20. 21:19
 20/46 anonim ***** válasza:
74%
És utána mit éreznél? Elégtételt? Ha nem te csinálod, olyan, mintha meg sem történt volna. Én mondjuk biztos nem hagynám annyiban a dolgot. Pokollá tenném az életét.
2011. júl. 20. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!