Megerőszakolt. Meg tegyem?
Figyelt kérdés
Már 2 éve.Ő boldogan él ma is,én még mindig szenvedek.A rendőrség lezárta az ügyet.
Akkoriban erősen gondolkodtam rajta,hogy megveretem,miután kiderült,hogy szabadon távozhat.Nagyon erős gyűlőleletet érzek iránta,hogy így kellett elvesztenem a szüzességem és ilyen lelki sebeket hagyott bennem.Végül úgy döntöttem akkoriban,hogy hagyom.
Most itt a lehetőség,hogy egy életre megtanulja a leckét.
Úgy érzem,megérdemli és a rendőrség amúgy sem gondolna rám 2 év után,hogy esetleg az "én művem".
Viszont a másik felem azt súgja,hogy majd megkapja az élettől.
Ne kérdezzetek a részletekről.
Köszönöm előre is 19/L
2011. júl. 20. 20:57
31/46 A kérdező kommentje:
Megveretésen kívül,hogy árthatnék még neki?
2011. júl. 20. 22:51
32/46 anonim válasza:
Hány éves ez a szemétláda és mivel foglalkozik? Van családja?
33/46 anonim válasza:
Hát én azt hittem meg akarod veretni,ez a legjobb megoldás szerintem. Éedeklődhetsz,ha esetleg vmilyen üzlete van a dolgozóktól,hogy be vannak-e jelentve,ilyesmi,de hát az a büntetés (pénzbeni) meg ki tudja lesz-e nem ér fel azzal,amit tett.
34/46 A kérdező kommentje:
Nem,ő is csak alkalmazott.
Viszont űz egy sportot,egyre feljebb jut.
27 éves és igen,van családja.
2011. júl. 20. 23:13
35/46 anonim válasza:
Bosszut állhatsz, de !!VIGYÁZZ! nehogy annyira belelovagold magad abba, hogy te tönkre akarod tenni, hogy magadat tedd tönkre.
36/46 anonim válasza:
A szart is kiveretném belőle....
37/46 anonim válasza:
Én azt csinálnám,hogy feltétlenül a barátaim /ismerőseim/ orrára kötném,hogy rúgják tökön,de nagyon!
38/46 anonim válasza:
Egyébként igen irtad, hogy nem akarsz beszélni mi hogyan történt. Dehàt annyit igazàn mondhatnàl, hogy csak egyszerûen letàmadt utcàn, vagy zàrthelyiségben?
39/46 anonim válasza:
Csak simán egy játszótéri padon beszélgess el az asszonykával. A többit majd ő elintézi.
40/46 anonim válasza:
A megveretés helyett a feleségével kellene megosztanod az élményeidet. Őszintén, kereken, ahogy történt, elmondani, milyen sebeket okozott neked ez az alak, és hogy vigyázzon, mert a vér nem válik vízzé. Így semmiféle alvilági ügyletbe nem keveredsz, de a házasságának lőttek. Nyomozgass utána, mindenkivel akivel új kapcsolatot szeretne tiszta lappal, tudasd, hogy mit tett. Garantált szenvedést okozol így neki, és fájdalmasabbat is, mint egy jó tökönrúgás és megcipőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!