Elmenjek a gyerekkel vagy ne?
6 hónapos a kislányunk.Én 23 éves vagyok, apuka 35.
Probléma:A pénz..
Egyszerűen iszonyatosan gázul jövünk ki a pénzünkből.Párom 140-150et keres,én kapok mindennel együtt olyan 50et.Albérletben élünk, ami olyan 100 havonta+tv, internet,telefon..stb.
Egyre nehezebben bírom, ez még nem is lenne baj, de párom teljesen igazságtalan.Veszi a cigit, sört, tankol és akkor ma teljesen felháborodott, hogy nem eheti meg a banánt a hűtőben, mert mondtam, hogy az a gyereké.Még hó végéig van 1500ft-unk, csak említeném mellékesen.Szerintem teljesen egyértelmű, hogy nem eszem meg a gyerek kajáját, ha van nekünk, mert azt kell enni ami van.Nem?Azzal jön, hogy ő keresi a pénzt.Ez eddig oké is, de nem a gyerek az első???
Apámék is albérletben vannak, nővéremhez tudnék menni, de az is elég húzós, mert ők sincsenek valami fényesen.
Még van sok baj a párommal.Pl. közölte, hogy gyereket nem vihetem sehová..
Valami tipp?Én már teljesen el vagyok keseredve.. :(
most van 200 ezretek, s egy apátok. Ha elmégy lesz 50 ezretek, s ohne apa. NE menj el!
Meg kell beszélni. Ezt nem lehet kikerülni. Megbeszélni. Nyugodtan, mikor nem zavar a gyerek. Bízd rá valakire!
a párod miért ennyire hülye, hogy nem fogja fel, hogy a gyerek az első és nem ő.
Ne menj tesódékhoz van nekik gondjuk így is nem hiszem, hogy kell még többre lenne szükségük.
A pároddal kéne nagyon elbeszélgetni vagy neked vagy valaki olyan személynek akire hallgat.
akkro spóroljatok
víz, gáz, villany, minddel lehet spórolni
kajavásárláson is lehet spórolni
pelenkán is lehet spórolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!