Apa nagyon lusta! Köteles vagyok megtenni, amiket kér?
Mert ha nem teszem meg, kiabál velem, hogy milyen sz@r vagyok.
Ma például ül az ágyon, kb 1 karnyújtásnyira van a villanykapcsoló. Kiabál nekem, hogy menjek le a földszintre, akar valamit mondani. Lemegyek, megkérdezem, hogy "mi az?".. Erre: "kapcsold már le a villanyt". -.- És halál komolyan 1 karnyújtásnyira van!
Képes perceket várni arra, amit ő 2 mp-en belül meg tudna tenni. Pl kivenni az üdítőt a hűtőből. Inkább megvárja, míg mondjuk wc-zek, vagy bármi...
Köteles vagyok én ezeket megtenni?
16/L
"Dehogy hagyom, hogy bárki irányítson. Elég lázadó típus vagyok, engem még manipulálni sem tudnak mások."
Ez frászkarikát vagy te lázadó! Ebből a szituból világosan lesül, hogy egy könnyedén elnyomható, gyenge ember vagy. Tipikusan olyan, akit felnőtt nőként a férje a mosogatóronggyal egy szinten kezel, sz*rba vesz. Magad írtad, a családi béke kedvéért képes vagy tűrni, hogy csicskaként kezelnek, apád gombás lábát is csókolgatnád, ha arra kérne, mert ennyire nem vagy képes kiállni magadért.
ne csináld!!
velem nővérem csinálja ugyanezt
kapcsoljam le neki a villanyt,szeleteljek fel neki almát,csináljak neki melegszendvicset,vigyem ki a tányérjait,csukjam be az ablakot,ha süt akkor vegyem elő az alapanyagokat,ha nincs tiszta evőeszköz akkor mossak neki,leejtett a földre vmit akkor vegyem fel,takarjam be, stb.
és most már ott tartunk hogyha nem csinálom meg akkor rohadt kurv@ vagyok.Persze az egész régen kezdődött akkor próbáltam ellenállni de a pofonok után úgy döntöttem jobb ha megadom magam.Most meg már a rabszolgája vagyok.Szeretem de tudom hogy kihasznál,te ne hagyd neki.Jobb ha az elején leszoktatod erről a sz@rról.
Mondom, hogy NEM VAGYOK ELNYOMHATÓ.
13 éves korom óta folyamatosan napi veszekedések voltak itthon, miattam. Mert nem jöttem haza, inkább híd alatt aludtam, eltűntem csak úgy, stb
Most végre rendeződött minden, nem akarom, hogy megint veszekedjünk.
"Mondom, hogy nem vagyok irányítható és elnyomható.
Mindent próbáltam már, de még mindig b@szogat ezzel."
Persze... Olyan nincs, hogy mindent próbáltam. Nekem is akart már apám csicska munkát adni, tojtam rá. Ha kurjongatott, bekapcsoltam a headszettet és zenét hallgattam - ergo mondhatta tőlem akármeddig, és ráunt. Ha nem hagy nyugtot a szobámba sem, elhúzok pár napra itthonról a barátomhoz.
Mondjuk én nem is vagyok eltartott, dolgozom, de valamiért azt képzeli, majd én fogok meló mellett itthon csicskázni, mikor a bátyám idehaza döglik.
amit te csinálsz, nem lázadás... csak hitegeted magad itt...
20:34: Ne add fel! Ne legy a rabszolgaja!
Allj a sarkadra! Ha probal megpofozni, pofozz vissza!!!
Hany eves vagy? Hany eves a novered?
Az Isten szerelmere, ne folytasd ezt!
26L
Nálunk volt olyan hogy cseréljem ki a vizet a macskáknak.
Alig 70 szobával voltam odébb...:DD Ő meg ott ült egy centire.
Azóta már csak magamban röhögök vagy mérges vagyok, attól függ milyen kedvem van.:D
Vannak hülyeségei amiket jobb ha nem teszek szóvá.
Okulva abból hogy a múltkor a fürdési szokásainkon képesek voltunk szinte vérre menően összeveszni:DDD
Körülöttünk meg mindenki agyf*szt kap tőle hogy milyen baromságokon veszekszünk. És igazuk van:D
és ilyenkor hol van anykád esetleg a testvéred?
amugy csinálj neki listát pl villlany lekapcsolása 100Ft betakarás200ft lábköröm levágása250ft :D azt odaadod neki és hó végén elaszámoltok:D
amugy jóhogy nem kéri meg h a seggét kitöröld sztem ez lesz a következő
Anyukád...?
Amúgy, nincs kedved ismerkedni?
18f
most 20 vagyok,nővérem 22,de nem most kezdődött,hanem még évekkel ezelőtt.Már nem szokott pofozni, mert ugye az erőviszonyok kb. egyenlőek.De ha nem csinálok meg vmit akkor mondja hogy micsoda ribanc vagyok,stb. pedig tudom hogy igazából szeret.Csak ha nem csinálok meg vmit akkor állandóan azzal b@sztat.Volt már hogy próbáltam ellenállni és hagytam hogy több óráig hisztizzen és mondtam hogy nem fogom megcsinálni a rohadt szendvicsét mert ő is megtudja csinálni magának,meg ennyi idő alatt amíg nyávogott már egy csomót megcsinálhatott volna.Az eredmény az volt hogy én lefeküdtem aludni,ő meg másnap mondta hogy miattam éhen maradt :D
az a baj hogy nővérem iszonyú lusta,ráadásul azt érezteti velem hogyha nem csinálom meg az adott dolgot akkor nem szeretem.Pedig szeretem őt.Tudom hogy hülye vagyok hogy hagytam magam irányítani,és hogy hagytam eddig fajulni a dolgokat.Most egy albérletben vagyunk meg még 2 másik csaj is van velünk.Mondták ők is nővéremnek hogy tiszta hülye.Meg hogy csinálja meg magának.Egy kicsit javult a helyzet mert most már én is jobban ellenállok mint régebben.Megpróbálom leszoktatni erről most úgyis külföldön volt 3 hétig,és holnap jön haza.Gondolom volt ideje megtanulni egyedül lekapcsolni a villanyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!