Apa nagyon lusta! Köteles vagyok megtenni, amiket kér?
Mert ha nem teszem meg, kiabál velem, hogy milyen sz@r vagyok.
Ma például ül az ágyon, kb 1 karnyújtásnyira van a villanykapcsoló. Kiabál nekem, hogy menjek le a földszintre, akar valamit mondani. Lemegyek, megkérdezem, hogy "mi az?".. Erre: "kapcsold már le a villanyt". -.- És halál komolyan 1 karnyújtásnyira van!
Képes perceket várni arra, amit ő 2 mp-en belül meg tudna tenni. Pl kivenni az üdítőt a hűtőből. Inkább megvárja, míg mondjuk wc-zek, vagy bármi...
Köteles vagyok én ezeket megtenni?
16/L
Mintha az anyámat írtad volna le...Jó ő nem kér meg,hogy takarjam be de szerinte halálosan normális,hogy magamnak és neki is én készítsem el az ételt. De nem egyszer,kétszer hanem rendszeresen.És ha megmerem említeni,hogy csinálhatna főtételt Ő akkor elkezd veszekedni.
13/l
Szerintem is hülyét csinál belőled. Nem azért csináltatja meg veled ezeket a dolgokat mert szüksége van rá, hanem mert így röhöghet rajtad. Biztos nagyon szórakoztatja.
Próbálj meg kiállni magadért!
Kár, hogy fiatalkorában elkényeztették és ilyen tróger lett belőle
Nem vagy köteles, elköltözést javaslom majd
Hát eddig azt gondoltam, hogy én vagyok baromi lusta, de apukád mellett elbújhatnék :)
Ha ilyenek miatt ugráltat, hogy kapcsold le neki a villanyt, szerintem ordíts vissza, hogy épp vécén vagy, vagy fested a hajad vagy bármi, ami miatt nem tudsz lemenni, akkor majd csak erőt vesz magán és lekapcsolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!