Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa nagyon lusta! Köteles...

Apa nagyon lusta! Köteles vagyok megtenni, amiket kér?

Figyelt kérdés

Mert ha nem teszem meg, kiabál velem, hogy milyen sz@r vagyok.

Ma például ül az ágyon, kb 1 karnyújtásnyira van a villanykapcsoló. Kiabál nekem, hogy menjek le a földszintre, akar valamit mondani. Lemegyek, megkérdezem, hogy "mi az?".. Erre: "kapcsold már le a villanyt". -.- És halál komolyan 1 karnyújtásnyira van!

Képes perceket várni arra, amit ő 2 mp-en belül meg tudna tenni. Pl kivenni az üdítőt a hűtőből. Inkább megvárja, míg mondjuk wc-zek, vagy bármi...

Köteles vagyok én ezeket megtenni?

16/L

2011. júl. 16. 19:58
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Mintha az anyámat írtad volna le...Jó ő nem kér meg,hogy takarjam be de szerinte halálosan normális,hogy magamnak és neki is én készítsem el az ételt. De nem egyszer,kétszer hanem rendszeresen.És ha megmerem említeni,hogy csinálhatna főtételt Ő akkor elkezd veszekedni.

13/l

2011. júl. 16. 20:06
 12/47 A kérdező kommentje:
Óóó bárcsak főzni kényszerítene :) Imádok főzni :D
2011. júl. 16. 20:07
 13/47 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is hülyét csinál belőled. Nem azért csináltatja meg veled ezeket a dolgokat mert szüksége van rá, hanem mert így röhöghet rajtad. Biztos nagyon szórakoztatja.

Próbálj meg kiállni magadért!

14/47 A kérdező kommentje:
Nem röhög rajtam. Neki ez tök természetes :S
 15/47 anonim ***** válasza:
apám is elég sokszor engem ugrasztott még otthon laktam hogy takarjam már be.
2011. júl. 16. 20:10
 16/47 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit. Akkor majd észreveszi magát hogy mennyit csinálsz helyette!
2011. júl. 16. 20:10
 17/47 A kérdező kommentje:
De nem ugrat. Halál komolyan gondolja
2011. júl. 16. 20:11
 18/47 anonim ***** válasza:
35%

Kár, hogy fiatalkorában elkényeztették és ilyen tróger lett belőle

Nem vagy köteles, elköltözést javaslom majd

19/47 A kérdező kommentje:
Pedig nem kényeztették el
 20/47 ava87 ***** válasza:
100%

Hát eddig azt gondoltam, hogy én vagyok baromi lusta, de apukád mellett elbújhatnék :)

Ha ilyenek miatt ugráltat, hogy kapcsold le neki a villanyt, szerintem ordíts vissza, hogy épp vécén vagy, vagy fested a hajad vagy bármi, ami miatt nem tudsz lemenni, akkor majd csak erőt vesz magán és lekapcsolja.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!