Apa nagyon lusta! Köteles vagyok megtenni, amiket kér?
Mert ha nem teszem meg, kiabál velem, hogy milyen sz@r vagyok.
Ma például ül az ágyon, kb 1 karnyújtásnyira van a villanykapcsoló. Kiabál nekem, hogy menjek le a földszintre, akar valamit mondani. Lemegyek, megkérdezem, hogy "mi az?".. Erre: "kapcsold már le a villanyt". -.- És halál komolyan 1 karnyújtásnyira van!
Képes perceket várni arra, amit ő 2 mp-en belül meg tudna tenni. Pl kivenni az üdítőt a hűtőből. Inkább megvárja, míg mondjuk wc-zek, vagy bármi...
Köteles vagyok én ezeket megtenni?
16/L
én nem tenném meg.
apád hülyét csinál belőled.
te meg hagyod...
vagy béna apád.?!
bocsi..
Megcsinálom, mert azért mégis az apám, ő dolgozik, ő vesz meg nekem mindent...
De azért ez már túlzás szerintem.. Nagyon túlzás
Tényleg ezt csinálja! Megkér, hogy takarjam be. Pedig ott van a lábánál a takaró.
Amúgy kamionsofőr, éjszaka dolgozik 6 órát kb.
Hát, ne haragudj, de ez szerintem hatalmas poén :D Én faterom is megcsinálja ezt néha, én mindig csak röhögök ezen.
Azért ez nem égbekiáltó probléma, de itt objektív válaszokat, nem sokat fogsz kapni.
Pedig engem nagyon idegesít.. Ha meg nem csinálom meg, lelkiismeretfurdalást csinál (olyanokat mond, hogy milyen hálátlan vagyok, stb), kiabál velem... :/
Jobb a családi béke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!