Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa nagyon lusta! Köteles...

Apa nagyon lusta! Köteles vagyok megtenni, amiket kér?

Figyelt kérdés

Mert ha nem teszem meg, kiabál velem, hogy milyen sz@r vagyok.

Ma például ül az ágyon, kb 1 karnyújtásnyira van a villanykapcsoló. Kiabál nekem, hogy menjek le a földszintre, akar valamit mondani. Lemegyek, megkérdezem, hogy "mi az?".. Erre: "kapcsold már le a villanyt". -.- És halál komolyan 1 karnyújtásnyira van!

Képes perceket várni arra, amit ő 2 mp-en belül meg tudna tenni. Pl kivenni az üdítőt a hűtőből. Inkább megvárja, míg mondjuk wc-zek, vagy bármi...

Köteles vagyok én ezeket megtenni?

16/L

2011. júl. 16. 19:58
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
Ja és nekem a 2. emeletről kellett lesétálni...
2011. júl. 16. 19:59
 2/47 anonim ***** válasza:
86%
apád egy lusta dög. Én sz.rnék a fejére. Mozgassa meg a fenekét és csinálja meg magának azt amit akar.
2011. júl. 16. 20:00
 3/47 A kérdező kommentje:
ja és a legszebb.. Amikor fekszik az ágyon és megkér, hogy takarjam be...
2011. júl. 16. 20:01
 4/47 anonim ***** válasza:
97%

én nem tenném meg.

apád hülyét csinál belőled.

te meg hagyod...

vagy béna apád.?!

bocsi..

2011. júl. 16. 20:01
 5/47 anonim ***** válasza:
96%
Dolgozik? Nehéz munkát csinál? Most az ok hogy valamire megkér.. párszor.. de ez más durva.. na ez vicc hogy azt mondja takard be..:)) unatkozol?
2011. júl. 16. 20:02
 6/47 A kérdező kommentje:

Megcsinálom, mert azért mégis az apám, ő dolgozik, ő vesz meg nekem mindent...

De azért ez már túlzás szerintem.. Nagyon túlzás

7/47 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem apukád csak így készít fel, mint egy mester, a kemény életre. Vagyis nem tudod miről szól, de igazából erről. Ő egy kung fu mester :)
 8/47 A kérdező kommentje:

Tényleg ezt csinálja! Megkér, hogy takarjam be. Pedig ott van a lábánál a takaró.

Amúgy kamionsofőr, éjszaka dolgozik 6 órát kb.

2011. júl. 16. 20:03
 9/47 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ne haragudj, de ez szerintem hatalmas poén :D Én faterom is megcsinálja ezt néha, én mindig csak röhögök ezen.

Azért ez nem égbekiáltó probléma, de itt objektív válaszokat, nem sokat fogsz kapni.

2011. júl. 16. 20:04
 10/47 A kérdező kommentje:

Pedig engem nagyon idegesít.. Ha meg nem csinálom meg, lelkiismeretfurdalást csinál (olyanokat mond, hogy milyen hálátlan vagyok, stb), kiabál velem... :/

Jobb a családi béke..

2011. júl. 16. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!