Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa nagyon lusta! Köteles...

Apa nagyon lusta! Köteles vagyok megtenni, amiket kér?

Figyelt kérdés

Mert ha nem teszem meg, kiabál velem, hogy milyen sz@r vagyok.

Ma például ül az ágyon, kb 1 karnyújtásnyira van a villanykapcsoló. Kiabál nekem, hogy menjek le a földszintre, akar valamit mondani. Lemegyek, megkérdezem, hogy "mi az?".. Erre: "kapcsold már le a villanyt". -.- És halál komolyan 1 karnyújtásnyira van!

Képes perceket várni arra, amit ő 2 mp-en belül meg tudna tenni. Pl kivenni az üdítőt a hűtőből. Inkább megvárja, míg mondjuk wc-zek, vagy bármi...

Köteles vagyok én ezeket megtenni?

16/L

2011. júl. 16. 19:58
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsa egy apa, az biztos. Én sosem csináltam ilyet a gyerekeimmel. Nekem "csak" fiaim vannak, de eszembe sem jutott volna, hogy még ők takarjanak be, vagy olyan dolgokat tegyenek, amit én magam is megtudok tenni. Kérdezz rá a papádnál, hogy miért ilyen? Persze a választ sem nehéz kitalálni: -A lányom vagy, legalább ennyit megtehetsz apádért, ha már hazajövök fáradtan! Dehát ez akkor is furcsa, no...
2011. júl. 16. 20:11
 22/47 anonim ***** válasza:

"Azért ez nem égbekiáltó probléma,"

a lustaság igenis égbekiáltó

2011. júl. 16. 20:11
 23/47 A kérdező kommentje:
Hiába mondok én bármit, megvárja, míg lemegyek. Ha 2 óra múlva, addig b@szogat vele
2011. júl. 16. 20:13
 24/47 A kérdező kommentje:
Jó azért a 2 órára még nem volt példa, általában max fél óra után megunom és inkább lemegyek
2011. júl. 16. 20:13
 25/47 anonim ***** válasza:
Nálunk is hajszálpont ugyanez van...de ha nem csinálom meg az egész család rém néz szúrós szemmel. Jobb a béke nem merem nem megcsinálni...
2011. júl. 16. 20:15
 26/47 anonim ***** válasza:
zen mester szerint csak a fájdalom és a megaláztatás szótlan tűrésével járhatsz a megvilágosodás felé vezető úton, viccet félretéve anyám is kér tőlem olyanokat amit ő gyorsabban el tudna végezni vagy teljesen felesleges dolgokat, pl menjek vele postára mert nem akar egyedül menni, de amit a faterod művel azért tényleg gáz, amúgy meg ha dolgozik akkor hogy lehet hogy ilyen lusta, teljesen kimerül vagy mi?
2011. júl. 16. 20:17
 27/47 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszeruen ne tedd meg. Ne keress mentsegeket, hogy miert nem mehetsz le. Egyszeruen mondd meg neki, hogy te nem vagy egy kiskutya, hogy folyton ott teremjel ahol es amikor neki kedve tartja. Allj ki magadert!

Biztos lesz vita, meg ordibalas az elejen, de majd megunja o. Amikor elkezd vitazni esetleg egyszeruen elmehetsz otthonrol, hadd kiabaljon a falaknak.

A helyzet az, hogy ha te ezt elnezed es nem allsz ki magadert, hajlamos leszel majd arra is, hogy megengedd masoknak is hogy ugy forgassanak teged, ahogy epp kedvuk tartja. Es mar bizony te ezt ugye, nem fogod megengedni??!!!

Ugy hogy allj a sarkadra kislany, beszeld ezt meg vele nagyon hatarozottan elobb, ha meg nem lesz kepes megerteni es ujra kezdi, egyszeruen tegyel ugy mintha nem hallanad.

Azert mert o dolgozik ejjel, az meg nem jelenti azt, hogy allandoan ugratinia kell teged. Neked nem lehet nyugtod abban a hazban mikor otthon van. Tenyleg borzasztoan hulye viselkedes az apade, szanalmas. Sajnallak.

Mindenkepp valtoztass ezen minel hamarabb! Ne hagyd magad!

Sok sikert!

26L

2011. júl. 16. 20:21
 28/47 A kérdező kommentje:
Dehogy hagyom, hogy bárki irányítson. Elég lázadó típus vagyok, engem még manipulálni sem tudnak mások.
2011. júl. 16. 20:25
 29/47 anonim ***** válasza:
56%

Panaszkodsz, hogy milyen rémes apád van (ami igaz is!), és milyen rossz neked, kötelességed-e apád csicskájának lenni? Nem! Megkaptad a nemleges választ mindenkitől, mi egyéb válaszra vársz?

Erre jössz azzal, hogy ezentúl is megteszed, mert jobb a családi békesség blabla, azaz: gyáva és elnyomható vagy. Ha most ilyen vagy, ilyen is maradsz. Később nem az apád, hanem a férjed fogja ugyanezt végigjátszani veled. Ha netán elmész szülni, majd szépen minden apróság miatt ugorhatsz neki, mondván: ő dolgozik, te "csak" otthon vagy a gyerekkel, ráérsz helyette is megvakarni a s*ggét, kötelességed, hisz ő teremti elő a mindennapit.

Ám ez nem úgy működik. Rendben, apád keres rátok. Te meg cserébe rendet tartasz a szobádban, megfőzöl (írtad, hogy szereted csinálni, nyilván elég gyakran főzöl akkor), besegítesz a házimunkába és ezzel megháláltad apádnak, hogy etet és fedelet biztosít a fejed fölé. No, de nem azért csinál az ember - jelen esetbe az apád- gyereket, hogy utána az a csicskája legyen és a gyerek még a sz*ros s*ggét is köteles kitörölni apuci helyett, mert különben hálátlan...

Más apja, anyja is eljár dolgozni, mégsem kezeli háziszolgaként a gyerekét...

2011. júl. 16. 20:29
 30/47 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy nem vagyok irányítható és elnyomható.

Mindent próbáltam már, de még mindig b@szogat ezzel.

2011. júl. 16. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!