Anyám kidobott itthonról. Mit tehetek, ha már elmúltam 18?
egy barátnőmet kitette az anyja 18 évesen, 0 ft-tal.
fogta a csaj a sátrát, pár cuccát, stoppolt.
1 dinnyeszállító elvitte majdnem balatonig, ott összetarhált némi pénzt, aztán kapott egy panziónál takarítói melót fillérekért, de cserébe ott alhatott( mellette a sátorban, bent meg fürödhetett).
a mákja, h tudott németül, és az egyik német család beintézte egy halboltba halat pucolni.
azóta németben van, néha szoktunk beszélni.
nem biztos, h minden rosszul sül el, fel a fejjel! máshogy nem, próbálj meg stoppolni, a fiúknak azért talán mégse olyan veszélyes, mint a lányoknak.
20/L
Ha Apád nevét beírod egy keresőbe, biztos megtalálod a címét, telefonszámát. Lehet, hogy e telefonkönyvben is benne van. Nem hiszem, hogy ma olyan nehéz valakit megtalálni, valószínűleg nem titkosította az adatait. Szerintem ez a legjobb megoldás.
Bármit elemelni Anyádtól, ez rossz ötlet szerintem, nem szabad mindent felégetni magad mögött, nem szabad elmérgesíteni még jobban a helyzetet, nem tudhatod, nem kényszerülsz-e arra, hogy megint anyádékhoz költözz.
Pesten a barátodnál sem lakhatsz ingyen a végtelenségig, a Gyámügy felkeresése talán a legjobb megoldás, de az első az lenne, hogy Apádat megkeresed.
Engem érdekel, privátban is írhatsz.
F/18
17:01 - azt látod amúgy, hogy egy lányról van szó? :)
"fiúknak talán mégsem olyan vészes"
17:01-esnek.én is lány vagyokxDD
a 18/F neked akkor írni fogok;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!