Ha a férjed az Édesanyja nélkül nem akar külföldre költözni, de az Édesanyja nem akar költözni, mit tennél? (alul)
Figyelt kérdés
Szóval, van lehetőségünk kiköltözni a Kanári-szigetekre, nem csak most, akár néhány év múlva is! Tetszik a gondolat a férjemnek is, Nekem meg főleg, de Ő az anyukája nélkül nem akar! Az anyukája meg kiköltözni nem akar, mondván Neki itt vannak a gyökerei.. :S
Igazából ha Mi kiköltöznénk senkije sem maradna itt..
Tehát az a kérdésem, hogy abban az esetben, ha a férjem nem akar költözni, Én meg nagyon, akkor mi a teendő? Én nem szeretnék itt maradni, de azt sem szeretném, ha szétmennénk esetleg! Állítsam választás elé? Vagy Mi( van egy kislányunk is) vagy az anyukája? Normális egyáltalán, hogy ha a férjem inkább a maradást választaná az anyja miatt, és nem a Mi jólétünk a fontos(abb)???
2011. júl. 13. 13:10
41/41 anonim válasza:
Az oké, hogy segítik a gyerekek a szüleiket, ez tök természetes, de amikor az életedet akarja az anyád az már nem normális. Egy igazi anya ha félti is a gyerekét, de nem fogja meggátolni a boldogsága elérésében, legyen az külföldre költözés vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!