Ha a férjed az Édesanyja nélkül nem akar külföldre költözni, de az Édesanyja nem akar költözni, mit tennél? (alul)
Szóval, van lehetőségünk kiköltözni a Kanári-szigetekre, nem csak most, akár néhány év múlva is! Tetszik a gondolat a férjemnek is, Nekem meg főleg, de Ő az anyukája nélkül nem akar! Az anyukája meg kiköltözni nem akar, mondván Neki itt vannak a gyökerei.. :S
Igazából ha Mi kiköltöznénk senkije sem maradna itt..
Tehát az a kérdésem, hogy abban az esetben, ha a férjem nem akar költözni, Én meg nagyon, akkor mi a teendő? Én nem szeretnék itt maradni, de azt sem szeretném, ha szétmennénk esetleg! Állítsam választás elé? Vagy Mi( van egy kislányunk is) vagy az anyukája? Normális egyáltalán, hogy ha a férjem inkább a maradást választaná az anyja miatt, és nem a Mi jólétünk a fontos(abb)???
Így meg végképp nem értem!
Jöjjön haza a párja. Tipikus önző nő aki nem akar megválni a fiacskájától, mert nem lenne kit ugráltatni. Minek szül az ilyen gyereket?
Kedves kazyy!
Köszönöm az építő jellegű privát üzeneted.
Nem áll szándékomban eldönteni ki szüljön és ki nem, bár sokan vannak akiknek nem kellett volna. Úgy gondolom, a jó szülő akkor boldog, ha a gyereke boldog. ehhez pedig el kell tudni engedni. Ez nagyon nehéz, de aki erre nem képes, az tönkreteszi a gyereke életét. Nem tisztességes egy szülőtől, ha zsarolással akarja magához kötni a gyerekeét. És ha valaki családot alapít, akkor igenis a családja, és elsősorban a gyermeke érdekeit kell szem előtt tartani. Nem azt mondom hogy nem kell foglalkozni a szülővel, de nem azzal lesz jó gyereke, ha az anyja szoknyája mellett ül, míg a mama meg nem hal. És az sem jó szülő aki ezt elvárja.
Nah, az utolsó válaszoló fogalmazta meg legjobban amit gondolok, mintha Én mondtam volna! Eleinte az is furcsa volt Nekem, hogy naponta 3-4x beszélnek telefonon, idegesített is egy időben, de mára megszoktam! Lehet, hogy tényleg anyafüggő?? Pff..
Én is anya vagyok, de tudom, hogy ha a lányom felnő semmiben sem szeretném Őt korlátozni, persze ésszerű határokon belül, hanem inkább segítem, hogy elérje a céljait, és boldog, elégedett, kiegyensúlyozott ember legyen, aki nem retteg attól, hogy jaj, mi lesz, anyuval ha Én ezt vagy azt teszek. Mert akkor vagyok boldog, ha a gyerekem is az!
tegnap 14:24-nek írnám, aki kérdezte hol van a zsarolás:
hát itt:
"Anyósom úgy áll a dologhoz, hogy az első mondata az volt amikor felvetettük, hogy abba Ő belehalna, ha Mi elmennénk!"
és szerintem ha lenne mellette egy nagypapa, vagy férfi, nemhiszem hogy akkor is olyan hű de fontosak lennének a gyerekek, hogy nem költözhetnének el...
én nemhiszem, hogy szeretetből lenne ilyen
önző.
a párod meg két tűz között van.
a mamától kellene megkérdezni, miért is halna bele abba, ha fejlődik a család, a gyereke, az unokái?
annyit megjegyeznék az anyai önzőségről, hogy nagyon sokan azért vállalnak gyereket, hogy öregen legyen aki segítse őt.
nos öregen ez ki is derül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!