Ha a férjed az Édesanyja nélkül nem akar külföldre költözni, de az Édesanyja nem akar költözni, mit tennél? (alul)
Szóval, van lehetőségünk kiköltözni a Kanári-szigetekre, nem csak most, akár néhány év múlva is! Tetszik a gondolat a férjemnek is, Nekem meg főleg, de Ő az anyukája nélkül nem akar! Az anyukája meg kiköltözni nem akar, mondván Neki itt vannak a gyökerei.. :S
Igazából ha Mi kiköltöznénk senkije sem maradna itt..
Tehát az a kérdésem, hogy abban az esetben, ha a férjem nem akar költözni, Én meg nagyon, akkor mi a teendő? Én nem szeretnék itt maradni, de azt sem szeretném, ha szétmennénk esetleg! Állítsam választás elé? Vagy Mi( van egy kislányunk is) vagy az anyukája? Normális egyáltalán, hogy ha a férjem inkább a maradást választaná az anyja miatt, és nem a Mi jólétünk a fontos(abb)???
Nem szép dolog az, hogy előtérbe helyezi az anyja rigolyáit, a saját családja jóléte pedig nem érdekli... És ha az anyja egyedül marad? Hidd el, hogy pár hét és már csörögni fog odakint a telefon, hogy "drágáim, mégis inkább veletek mennék".
Ez egy olyan lehetőség, amit butaság lenne nem kihasználni.
ha szükség lenne arra a pluszpénzre, amit kint megkapnátok, én választás elé állítanám a párom.
persze előbb megpróbálnám rábírni a mamát, hogy jöjjön ő is ki.
de ha nem a pénz az oka, hanem csak mert jobban tetszene ott kint, akkor nem mennék inkább, hagynám, hogy a férjem boldog legyen.
a férj abszolut nem hibás - más is próbálna a saját anyjának megfelelni, vagy kompromisszum, bármi
az anyja az viszont szinte már a szemétség határát súrolja
érzelmileg zsarolja a saját gyerekét, indok csak annyi: önző.
megoldás a férjeddel megbeszélni milyen időközönként jönnétek haza a mamához, ő mennyitől lenne nyugodt - megbeszélni - és pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!