Ha a férjed az Édesanyja nélkül nem akar külföldre költözni, de az Édesanyja nem akar költözni, mit tennél? (alul)
Szóval, van lehetőségünk kiköltözni a Kanári-szigetekre, nem csak most, akár néhány év múlva is! Tetszik a gondolat a férjemnek is, Nekem meg főleg, de Ő az anyukája nélkül nem akar! Az anyukája meg kiköltözni nem akar, mondván Neki itt vannak a gyökerei.. :S
Igazából ha Mi kiköltöznénk senkije sem maradna itt..
Tehát az a kérdésem, hogy abban az esetben, ha a férjem nem akar költözni, Én meg nagyon, akkor mi a teendő? Én nem szeretnék itt maradni, de azt sem szeretném, ha szétmennénk esetleg! Állítsam választás elé? Vagy Mi( van egy kislányunk is) vagy az anyukája? Normális egyáltalán, hogy ha a férjem inkább a maradást választaná az anyja miatt, és nem a Mi jólétünk a fontos(abb)???
Kedves 13.37-es!
Én sem úgy értettem, hogy itt feltétlenül egy "beteges" ragaszkodásról van szó, sőt. Azért írtam, hogy ez csak a szó szerint vett kérdésre vonatkozik, a "ki a fontosabb"-ra. Valószínűleg ebben az esetben más dolgok motiválnak, ahogy aztán írtam is.
Tudom, nem illik a válaszra válaszolni, csak nem szeretném, ha a válaszom esetleg félreérthető volna, a kérdező felé sem.
13.31-es voltam
mi is mennénk pl vidékre. de miután a férjem nagyija megözvegyült,senkije se maradt a közelben,csak anyósom,apósom és mi. és ő sem menne el abból a kis lakásból ahol a papával leélt 40 évet. és ezért anyósomék se mennének el innen. és ezt mindenki tiszteletben tartja. mi is. és mivel a gyerekek még pici,mi sem megyünk el mert hiányolnák a mamiékat,és ők is őket.
ez a család. össze kell tartani nem széthúzni. mi is felajánlottuk,h menjünk mind,milyen szép lenne mindenki együtt !! de a dédinek épp elég fájdalmas h elveszítette a férjét,aki ráadásul még bővel élhetett volna,emrt fiatal volt még-70 éves-és fitt, de rákos lett,ami 1 év alatt elvitte. és az emlékeivel akar maradni.
ez nem szemétség,meg visszatartás, a férjed nagyon jól gondolkodik,nagyon felelősségteljes,ezt értékelned kéne,főleg h ezt a példát mutatja a gyereketeknek is.
én is nagyon szeretem azért-is- a férjem mert ilyen családcentrikus. ez a normális,inkább örülj ennek!
Kanári szigetek meglesz 10 év mulva is de a mama nem biztos..
érdekes a mama....
inkább elviselné, hogy miatta megy szét a család, vagy válnak el a gyerekek, de ő ne maradjon egyedül...
annyira gusztustalan!
nehogymá a mama irányítsa az életeteket!
egy mama, aki IGAZI mama, tudod mit kellene mondjon?
"hát gyerekek, ha nektek jobb így az élet én nem bánom, de vigyázzatok magatokra, és gyertek haza néha"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!